Lehdistötiedote: Blockchain.com ja Unstoppable Domains julkaisevat .blockchain verkkotunnuksen

Lehdistötiedote: Blockchain.com ja Unstoppable Domains julkaisevat .blockchain verkkotunnuksen

83 miljoonaa Blockchain.com-lompakon käyttäjää voivat saada ilmaisen .blockchain NFT-verkkotunnuksen.

Unstoppable Domains, johtava Web3-digitaalinen identiteettialusta ja NFT-verkkotunnusten tarjoaja, jolla on 2,4 miljoonaa rekisteröityä käyttäjätunnusta, ja Blockchain.com, maailman luotetuin foorumi kryptotransaktioille, ilmoittivat .blockchain NFT-verkkotunnusten lanseeraamisesta. Tulevina viikkoina kaikki 83 miljoonaa Blockchain.com Walletin käyttäjää voivat saada ilmaisen .blockchain-verkkotunnuksen Blockchain.com Walletista.

Unstoppable Domainsin avulla käyttäjät voivat turvata NFT-verkkotunnukset, jotka antavat heille täyden omistusoikeuden ja digitaalisen identiteettinsä hallinnan. NFT-verkkotunnukset, kuten ”carter.blockchain”, korvaavat pitkät, aakkosnumeeriset lompakko-osoitteet, mikä vähentää väärän osoitteen lähettämisen riskiä ja tekee Web3:sta helpommin lähestyttävän kaikille. Ne tarjoavat myös käyttäjän omistaman, turvallisen ja siirrettävän Web3-tunnisteen, jota käyttäjät voivat käyttää kirjautuessaan ja tehdessään liiketoimia yli 200 sovellukseen, lompakkoon, pörssiin, markkinapaikkaan, peliin ja metaversumiin.

”.blockchain-verkkotunnuksen avulla käyttäjät voivat paitsi lähettää ja vastaanottaa kryptoa yhtä helposti kuin sähköpostia, myös omistaa Web3-tunnuksensa”, sanoo Blockchain.comin liiketoimintajohtaja Lane Kasselman. ”Kumppanuutemme Unstoppable Domainsin kanssa on ensimmäinen mukautettu aluetunnus (TLD) ja antaa meille ainutlaatuisen tavan jakaa .blockchain-nimi miljoonien Blockchain.com-lompakon käyttäjien kanssa.”

Uudet .blockchain-verkkotunnukset ovat myös ostettavissa Unstoppable Domainsin kautta, joten ihmiset voivat muokata verkkotunnuksiaan tai omistaa useampia. Unstoppable Domains -verkkotunnukset ovat Polygon-lohkoketjussa ilman luontimaksuja tai uusimismaksuja – kun olet lunastanut NFT-verkkotunnuksen, se on ikuisesti sinun.

Viime vuonna Unstoppable Domains lisäsi Blockchain.com Wallet -käyttäjille mahdollisuuden lähettää kryptoa helposti muistettaviin verkkotunnuksiin, kuten ”jen.crypto”, pitkien aakkosnumeeristen lompakko-osoitteiden sijaan, ja maaliskuussa se lisäsi käyttäjille mahdollisuuden lähettää kryptoa .x-, .nft-, .wallet-, .coin-, .bitcoin-, .dao- ja .888-verkkotunnuksiin Blockchain.com Wallet -lompakollaan. .blockchainin lisäämisen myötä Blockchain.com-asiakkaat voivat turvata henkilökohtaisen ja siirrettävän NFT-verkkotunnuksen maksutta.

”Tarjoamalla käyttäjilleen ilmaisia lohkoketju-verkkotunnuksia Blockchain.com auttaa avaamaan Web3:n potentiaalin miljoonille ihmisille ympäri maailmaa”, sanoi Sandy Carter, Unstoppable Domainsin liiketoiminnan kehittämisen SVP. ”Olemme innoissamme saadessamme tehdä yhteistyötä maailman luotetuimman lompakon kanssa, jotta Web3 ja yksinkertaiset kryptomaksut olisivat entistä helpommin kaikkien saatavilla.”

Saat ilmaisen verkkotunnuksen etuajassa rekisteröitymällä odotuslistalle osoitteessa https://www.blockchain.com/waitlist/blockchain-domain.


Lähde: Unstoppable Domains