JPMorgan Chasen päällikkö myöntää tarpeen toimia kryptovaluuttojen kanssa

JPMorgan Chasen päällikkö myöntää tarpeen toimia kryptovaluuttojen kanssa

Daniel Pinto, JP Morgan and Chasen toinen puheenjohtaja kertoi CNBC:n haastattelussa yhtiön tarpeesta toimia Bitcoinin kanssa johtuen kryptovaluuttojen jatkuvasti nousevasta suosiosta sijoittajien ja omaisuudenhoitajien keskuudessa. Bitcoinin suosio kasvaa jatkuvasti suurten yhtiöiden sijoituskohteena. Tesla ja Microstrategy johtavat tätä liikehdintää miljardien dollarien Bitcoin-sijoituksilla.

JP Morgan muuttaa kantaansa Bitcoiniin – Arvo myönnetään aikaisemmista huijausväitteistä huolimatta

Pinton lausunto kertoo pankkien asennemuutoksesta Bitcoin-pessimismistä valuutan suosijoiksi. Jamie Dimonin, JP Morganin toimitusjohtajan lausunto vuonna 2017 ilmoitti Bitcoinin olevan huijaus joka tulee piakkoin romahtamaan. Vuosi 2021 on kutenkin johtanut aikaisemmin mainittuihin jättimäisiin Bitcoin-sijoituksiin jotka ovat nostaneet Bitcoinin hintaa uuteen ennätykseen – 50 000 dollariin.

JUURI NYT: JPMorganin toimitusjohtaja Jamie Dimon väittää bitconin olevan “huijaus” joka tulee ennen pitkää romahtamaan

@CNBC Twitterissä vuonna 2017

Mikäli jokin omaisuusluokka kehittyy ajan myötä niin että sijoittajat ja omaisuudenhoitajat alkavat sitä käyttämään, on meidänkin lähdettävä mukaan

Daniel Pinto CNBC:n haastattelussa

Pinto lisäsi vielä että kysyntä ei ole aivan vielä tarpeeksi suurta vaikka muutos tähän suuntaan onkin menossa. Myös muut pankit kuten Goldman Sachs pitivät yksityisiä online-tapahtumia työntekijöilleen ja asiakkailleen. Näissä esiintyi myös kuuluisia kryptovaluutta-persoonia kuten Mike Novogratz.

CNBC:n anonyymien tietolähteiden mukaan Pinto antoi ymmärtää olevansa avoimella mielellä Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja kohtaan myös yhtiön sisäisessä kokouksessa. Myöhemmin uutistoimiston haastattelussa hän ilmoitti kryptoihin liittyvien päätöksien riippuvan siitä ylittyykö kriittinen kynnys asiakkaiden tahdossa Bitcoin-kauppaan.

Coinmotion