FTX kryptovaluuttapörssi julkaisee oman kryptomaksukortin yhteistyössä Swipen kanssa

FTX kryptovaluuttapörssi julkaisee oman kryptomaksukortin yhteistyössä Swipen kanssa

Swipe, kryptomaksukortti toimittaja on ilmoittanut tulevasta FTX-kortista, joka julkaistaan ​​pian. Kun näin tapahtuu Swipe antaa FTX-kortin haltijoille maailmanlaajuisen mahdollisuuden käyttää kryptovaluuttoja suoraan Visa-kortilla.

Ilmoituksen mukaisesti Swipe-konsernin toimitusjohtaja Joselito Lizarondo sanoi, että he hallitsevat nyt kahden maailman suurimman kryptopörssin maksukortteja Binance:n ja FTX:n.

Swipe näyttää seuranneen tarkasti Elon Muskin twiittejä. Swipe kirjoitti Twitter-ilmoitukseen, että ”se oli väistämätöntä”, jäljittelemällä sitä, mitä Elon sanoi aiemmin. Swipe myös twiittasi valokuvan, joka on samanlainen kuin Elon Musk:n julkaisema twiitti.

FTX on kryptovaluuttapörssi, jolla on oma rahake FTT. Vuonna 2019 perustetun FTX:n johtaa toimitusjohtaja Sam Bankman-Fried. Pörssi keskittyy johdannaisiin ja muihin vastaaviin palveluihin kryptosektorilla. FTT rahaketta omistamalla käyttäjä saa alennuksia FTX:n kaupankäynti palkkioista ja ”airdrop” eli ilmaisia kolikoita kun jokin uusi projekti julkaistaan FTX pörssissä.

FTX rahakkeen arvo on noussut viikossa yli 75%. Ilmeisesti huhut kortin julkaisusta ovat vuotaneet internettiin jo aikaisemmin.