Grayscale keräsi hämmästyttävät 700 miljoonan dollarin varat vain 24 tunnissa

Grayscale keräsi hämmästyttävät 700 miljoonan dollarin varat vain 24 tunnissa

Grayscale Investments, johtava digitaalisten valuuttojen sijoitus- ja omaisuudenhoitoyhtiö, on kerännyt yli 700 miljoonaa dollaria 15. tammikuuta. Tämä oli kaikkien aikojen suurin yksittäisten varojen korotuspäivä.

Tiedon vahvisti Michael Sonnenshein, Grayscale Investmentsin toimitusjohtaja, joka twiittasi:

”Eilen, @Grayscale keräsi 700 miljoonaa dollaria… viimeisen vuosineljänneksen vauhti näyttää piristävän uutta vuotta.”

Kasvava institutionaalinen sijoittajien kiinnostus

Sonnensheinin mukaan tämä tarkoittaa kasvavaa kiinnostusta institutionaalisten sijoittajien keskuudessa hajauttaa sijoituksiaan valitsemalla muita kryptovaluuttoja bitcoinin lisäksi. Tämä on erittäin positiivinen askel kohti suuren yleisön kryptovaluuttojen käyttöönottoa.

Grayscalen vuoden 2020 viimeisen vuosineljänneksen raportti osoittaa, että tämä vuosineljännes on ollut yritykselle uskomattoman onnistunut. Yrityksen tuotevalikoimaan on kirjattu yhteensä 3,3 miljardia dollaria investointeja. Tämän lisäksi yrityksen digitaalisen suurikapasiteettirahaston keskimääräinen viikoittainen sijoitus oli 1,6 miljoonaa dollaria. Lisäksi Grayscalen tuotteiden, lukuun ottamatta Bitcoinia, keskimääräinen viikoittainen sijoitus oli 33,6 miljoonaa dollaria viimeisellä vuosineljänneksellä.

Onko Grayscale kryptojen ”ARK”?

Näiden paljastusten jälkeen Bloombergin vanhempi ETF-analyytikko Eric Balchunas vertasi Grayscaleä salauksen ”ARK:ksi” ja mainitsi näiden kahden välillä useita yhtäläisyyksiä. Balchunas twiittasi:

”Yhtäläisyydet ovat melko hämmästyttäviä. Luulen, että molemmat olivat vaipuneet ihmisiltä unholaan 3-4 vuodeksi, pitivät hallussaan noin 2 miljardin dollarin varoja vuosi sitten ja yhtäkkiä nousivat 10-kertaisesti. Molemmat myös uhmaavat trendejä: ARK poimii erikoisia arvopapereita ja Grayscalella puolestaan on erittäin korkeat palkkiot. ”

Cathie Woodin johtama ARK Investment Management on varainhoitoyritys, ja heidän lippulaivansa on ARK Innovation ETF (ARKK). Vuoden aikana ARKK on palauttanut yli 171%, ja sen kokonaismarkkina-arvo (AUM) kasvoi kymmenkertaisesti 21,8 miljardiin dollariin.

NYDIG:illä on ristiriitainen näkymä

Sonnesheinin yleinen optimistinen näkemys sijoittajista, jotka ilmaisevat kiinnostuksensa muihin kryptoihin, ovat suoraan ristiriidassa New York Digital Investment Groupin (NYDIG) toimitusjohtajan Robert Gutmannin näkemysten kanssa. Gutmannin mukaan viimeisistä sadasta keskustelusta, joita NYDIG on käynyt sijoittajien kanssa, 100 ”on ollut bitcoinia ja 0% heistä on puhunut mistään muusta kryptovaluutasta”.

Suurin Coinbase ulosvirtaus tulossa?

Cryptoquantin toimitusjohtaja Ki Young Ju teki mielenkiintoisen havainnon tästä uutisesta. Ju ilmoitti seuraajilleen, että merkittävä Coinbasen ulosvirtaus (vähintään 10000 BTC) on tulossa tämän uutisen seurauksena.

”Odotetaan suurta Coinbase-ulosvirtausta (10k+ BTC). Jos niin tapahtuu, sinun on parasta ostaa lisää Bitcoinia. Luulen, että se on pian.”

Toimitusjohtaja oli aiemmin todennut, että massiiviset Coinbasen BTC -virtaukset ovat yleensä merkittävä nouseva merkki, koska nämä kolikot yleensä virtaavat uusiin kylmiin lompakkoihin. Kuten Ju sanoo:

”Jos Coinbase siirtää huomattavan määrän bitcoineja muihin kylmiin lompakkoihin, se merkitsisi ’Over The Counter’ -sopimuksia.”

Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedoksi. Sitä ei tarjota eikä ole tarkoitettu käytettäväksi laki-, vero-, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Mikä Coinbase?
Coinbase-pörssissä voit ostaa ja myydä kryptovaluuttoja sekä tienata rahaa kauttasi liittyneiden jäsenten osto- ja myyntitoimeksiannoista. Liittyminen Coinbaseen on ilmaista.