Gods Unchained Balance Patch ja Forgen uudelleen avaaminen

Gods Unchained Balance Patch ja Forgen uudelleen avaaminen

Tällä viikolla Gods Unchained yllätti pelaajakuntansa avaamalla Forgen uudelleen! Forgen avulla pelaajat voivat yhdistää kaksi samanlaista Core-korttia yhdeksi, jota voidaan myydä Immutable X:ssä tai muilla ulkoisilla markkinoilla. Yhdessä uuden tasapainoparannuksen kanssa tämä viikko on tuonut paljon jännitystä Gods Unchained -yhteisöön.

Jotkut vanhat pelaajat, jotka pelasivat Gods Unchainedia vanhoina päivinä, saattavat muistaa, että pelaajat saattoivat ottaa kaksi Core-korttia ja yhdistää ne yhdeksi ”Meteoriitti”-kortiksi. Vaikka uuden reunavärin saaminen olikin mukavaa, tärkein etu yhdistämisessä oli se, että kortin saattoi myydä. Tämä on ainoa tapa, jolla Core-kortit pääsevät markkinoille.

Valitettavasti Ethereum ”kaasun” hinnannousu lopetti Forgen toiminnan jo kauan sitten, mutta lupailtiin sen avaamista uudelleen, kun Ethereum-verkon kaasumaksut muuttuisivat kohtuullisemmiksi. Valitettavasti kohtuullisten kaasumaksujen päivä ei ole vieläkään koittanut. Mutta Immutable X:n nousun myötä Forgen päivät ovat taas käsillä! Kaasuttomien transaktioidensa ansiosta Immutable X mahdollistaa Gods Unchainedille korttien luomisen suoraan Immutable X:n verkkoon.

”Forging”-prosessi on melko yksinkertainen. Avaa Gods Unchained -pelin Forge-sivu, valitse kortit, jotka haluat takoa yhdessä, ja paina sitten muutamaa vahvistuspainiketta. Prosessi vaatii vierailun Immutable X:n sivustolle verkkoselaimen kautta. Siihen liittyy siis useita klikkauksia, mukaan lukien allekirjoitukset Metamask-lompakossasi. Mutta niidenkään jälkeen käyttäjä ei maksa ETH-kaasumaksuja!

Onko korttien takominen todella ilmaista?

Kortin takominen ei ole täysin ilmaista. Käyttäjien on silti maksettava maksu Flux- ja $GODS-tokenina. Flux on vain pelin sisäinen valuutta, joka ansaitaan pelaamalla otteluita. $GODS puolestaan on ERC-20-token. Pelaajat ansaitsevat $GODSia osallistumalla viikoittaiseen Blessings of the Gods -tapahtumaan. Token on saatavilla myös useissa hajautetuissa pörsseissä, kuten FTX:ssä ja Sushiswapissa.

Tämänhetkiset takomakustannukset ovat seuraavat:

’Tavallinen’ -corekortti: 0,1 $GODS + 20 Flux.
’Harvinainen’ -corekortti : 0,3 $GODS + 40 Flux.
”Epic”- corekortti : 0,7 $GODS + 120 Fluxia.
’Legendaarinen’ -corekortti : 1,5 $GODS + 200 fluxia.

$GODS-merkkien arvo on tällä hetkellä hieman yli 6 dollaria kappaleelta, joten on tärkeää tarkistaa korttien viimeisimmät hinnat ennen takomista.

Forgen uudelleen avaaminen on valtava tapahtuma Gods Unchainedille! Pelaamalla ansaittujen korttien myyminen on jo pitkään ollut yksi suunnitelluista pelattavista ansaintamahdollisuuksista. Mutta ilman mahdollisuutta saattaa Core-kortteja markkinoille, tämä potentiaalinen tulovirta on suljettu. Sen lisäksi, että pelaajat voivat ansaita rahaa, Core-korttien tuominen markkinoille avaa myös uusia mahdollisuuksia uusille pelaajille. Sen sijaan, että joutuisit grindaamaan pelejä läpi ja toivomaan, että saat mahtavaan pakkaideaasi tarvitsemasi kortit, nyt nämä kortit voi hankkia markkinoilta kohtuulliseen hintaan.

Balance Patch

Vaikka se ei ole yhtä jännittävä kuin Forge, Gods Unchainedin pelaajat saivat tällä viikolla myös uuden tasapainopatchin. Tämä tasapainopatch keskittyi pääasiassa uuden Divine Order -setin kortteihin, mutta se sisältää myös erittäin mielenkiintoisen päivityksen usein käytettyyn Core-korttiin – Shieldbeareriin. Shieldbearer, joka on ollut pitkään monien pakkojen, erityisesti aggropakkojen, perusosa, saa pienen nerf-korjauksen, joka vähentää sen hyökkäysvoimaa arvosta 1 arvoon 0.

Kolme muutosta Gods Powersiin. Flourish parantaa nyt buffaamisen sijaan. Selena’s Mark tekee vahinkoa ja parantaa jumalasi sen sijaan, että lisäisi heikon Amazonin käteesi. Ja Soulburn palaa 1 manan voimana, joka aiheuttaa 1 vahingon jokaiselle jumalalle, ja korvaa Undying Wishin!

Kaiken kaikkiaan pari tusinaa korttia on muuttunut. Einar, the Frozen King ja Takhat, the Forgotten saivat molemmat mukavia parannuksia. Voit lukea koko listan muutoksista virallisista patch notesista.

Vuosien tuskaisen hitaiden tasapainopäivitysten jälkeen Gods Unchainedin tasapainotiimi on siirtynyt paljon aktiivisempaan tahtiin. Tasapainoparannukset ilmestyvät noin kerran kuukaudessa ja sisältävät yleensä muutoksia lukuisiin kortteihin. Tämä on hieno muutos pelin kannalta, ja toivon, että sama sitoutumisen taso jatkuu myös tulevaisuudessa.

Mikä on Gods Unchained?

Gods Unchained on Ethereum-lohkoketjulle rakennettu keräilykorttipeli, joka käyttää Immutable X layer-2 -ratkaisua. Lohkoketju tallentaa kaikki korttien omistusoikeudet, jolloin pelaajat saavat täyden omistusoikeuden omaan korttisarjaansa. Pelaajat ansaitsevat digitaalisia kortteja pelaamalla peliä. Kun heillä on kaksi samanlaista korttia, he voivat yhdistää nämä yhdeksi lohkoketjupohjaiseksi kortiksi. Kutsumme näitä NFT:ksi , ja niiden omistajat voivat vaihtaa, myydä tai käyttää niitä itse pelissä.

Tulevat pelimekaniikat mahdollistavat sen, että käyttäjät voivat luoda vanhemmista korteista rajoitetun painoksen kortteja, jolloin olemassa olevista korteista tulee harvinaisempia. Lisäksi Gods Unchained on ilmaispelattava. Pelaajat ansaitsevat kortteja olemalla aktiivisia pelaajia.

Gods Unchained Divine Order on keräilykorttipelin toinen laajennus ja ensimmäinen Immutable X:llä julkaistava laajennus. Divine Order julkaistiin 190 uudella kortilla. Keräilykorttipelin laajennus ottaa käyttöön Order-nimisen mekaniikan, joka tekee korteista passiivisia. Nämä kortit eivät voi hyökätä tai ottaa vahinkoa. Ne voivat kuitenkin buffata. Siksi pelaajat voivat käyttää Orderia pysäyttääkseen vihollisen hyökkäyksen tai suojellakseen omia korttejaan.