Galaxy Digital ostaa BitGon

Galaxy Digital ostaa BitGon

Galaxy Digital Holdings Ltd ilmoitti tänään, että se on sopinut ostavansa BitGon, johtavan riippumattoman digitaalisten varojen infrastruktuurin tarjoajan.

BitGon oston myötä Galaxy Digitalin asema laitosten merkittävimpänä maailmanlaajuisena täyden palvelun alustana. Se pystyy nyt tarjoamaan kryptotuotteita ja -palveluita laajassa mittakaavassa laitoksille, jotka etsivät sijoitus mahdollisuutta kryptovaluuttasektorille.

Galaxy Digitalin toimitusjohtaja Mike Novogratz kommentoi yritysostoa seuraavasti:

”BitGon osto vakiinnuttaa Galaxy Digitalin yhden luukun palvelupisteeksi instituutioille ja nopeuttaa merkittävästi missiotamme digitaalisten omaisuuserien ekosysteemien ja lohkoketjuteknologian institutionalisoimiseksi.”

Galaxy Digitalin toimitusjohtaja Mike Novogratz

”Teknologian, joka meillä on tämän yrityskaupan tuloksena, avaa ainutlaatuista arvoa asiakkaillemme ja edistää yhdistetyn liiketoimintamme pitkän aikavälin kasvua. Olemme innoissamme voidessamme toivottaa Mike Belshen ja lahjakkaan BitGo-tiimin tervetulleeksi Galaxy Digitaliin.”

Galaxy Digitalin toimitusjohtaja Mike Novogratz

Vuonna 2013 perustettu BitGo oli ensimmäinen riippumaton säännelty säilytysyhteisö, joka on suunniteltu erityisesti digitaalisia varoja varten. Se lukee tuotteisiinsa prime-lainauksen, kaupankäynnin, salkunhoidon ja veroratkaisut.

BitGo on yli 40 miljardin dollarin varainhoidollaan yksi johtavista säilytyspalvelujen tarjoajista yli 150 pörssille ja yli 400 institutionaaliselle asiakkaalle.

Se käsittelee yli 30 miljardia transaktiota kuukaudessa ja on noin 400 eri kryptovaluutan säilyttäjä. Sen vakuutus on yksi markkinoiden kattavimmista.

BitGon tuotteet täydentävät Galaxy Digitalin tuotteita, joten yhdistetyt liiketoiminnot pystyvät nyt palvelemaan kaikkia asiakkaiden tarpeita kryptovaluuttojen säilytyksen ja transaktioiden alalla.

”Liittyminen Galaxy Digitaliin edustaa jännittävää uutta lukua liiketoiminnallemme, kun nykyiset asiakkaamme saavat käyttöönsä laajan valikoiman rahoitusratkaisuja”, ”Voimme nyt tarjota luokkansa parhaita digitaalisen omaisuuden infrastruktuurivalmiuksiamme huomattavasti useammille yritys-, instituutio- ja suursijoittaja-asiakkaille.”

BitGon toimitusjohtaja ja perustaja Mike Belshe

BitGon hankinta tarjoaa Galaxy Digitalille monia uusia etuja. Tärkeimpiä näistä ovat yli 400 uutta institutionaalista asiakasta, Institutional-luokan turvallisuus- ja operatiivisen suorituskyvyn taso, 50 insinööriä ja keskeistä tuote- ja turvallisuusinfrastruktuurin henkilöstöä, laajentunut maantieteellinen kattavuus ja tulojen synergiamahdollisuudet.