Visa saattaa lisätä kryptovaluutat maksuverkkoonsa

Visa saattaa lisätä kryptovaluutat maksuverkkoonsa
Visa Logo

Visa:n toimitusjohtaja Al Kelly sanoi, että maksujätti pystyy tekemään kryptovaluutoista ”turvallisempia, hyödyllisempiä ja käyttökelpoisempia” ja saattaa lisätä ne yrityksen maksuverkostoon.

Puhuessaan yhtiön vuoden 2021 ensimmäisen vuosineljänneksen verotuspäätöksestä Kelly kuvaili Bitcoinin kaltaisia ​​kryptovaluuttoja ”digitaaliseksi kullaksi”, joita ”ei käytetä maksuvälineenä merkittävällä tavalla vielä tässä vaiheessa”.

”Strategiamme on tehdä yhteistyötä kryptovaluuttalompakoiden ja kryptovaluuttapörssien kanssa, jotta käyttäjät voivat ostaa kryptovaluuttaa Visa-kortillaan tai tehdä lunastuksen Visa-kortilleen sekä tehdä ostoksia 70 miljoonassa kaupassa missä Visa hyväksytään maailmanlaajuisesti”,

Al Kelly

”Nykyään 35 johtavaa digitaalisen valuutan alustaa ja lompakkoa on jo päättänyt myöntää Visa-kortteja, mukaan lukien Crypto.com, BlockFi, Fold ja BitPanda. Nämä edustavat yli 50 miljoonaa potenttiaalista uutta Visa-kortin käyttäjää. On sanomattakin selvää, että siltä osin kuin kryptovaluutasta tulee tunnustettu vaihtoväline, ei ole mitään syytä, miksi emme voi lisätä sitä verkkoomme, joka tukee jo yli 160 valuuttaa tänään. ”

Al Kelly

Liity Coinmotion