PayPal tarjoaa kryptomaksuja 29 miljoonalle kauppiaalle

PayPal tarjoaa kryptomaksuja 29 miljoonalle kauppiaalle
newsroom.paypal-corp.com

Paljastaessaan suunnitelmansa vuodelle 2021, PayPal sanoi, että ”Osta, pidä ja myy kryptovaluutat” -aloitetta laajennetaan koskemaan ”Venmoa ja tiettyjä kansainvälisiä markkinoita”.

Globaali maksupalveluyritys PayPal Holdings Inc (NASDAQ: PYPL) alkaa tarjota kryptomaksuja 29 miljoonalle kauppiaalleen vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Yritys aikoo myös laajentaa horisonttiaan laajentamalla ”kryptoja, lohkoketjua ja digitaalisia valuuttoja koskevaa etenemissuunnitelmaa”.

PayPal-kryptomaksut kauppiaille

PayPal on valmis tutkimaan kryptoja sen jälkeen, kun yritys on huomannut odottamattoman kasvun rajoitetussa osto / myynti / pito -kryptotoiminnassaan. PayPalin viimeisen vuosineljänneksen katsauksen aikana yhtiön toimitusjohtaja Dan Schulman sanoi, että PayPalin kryptotapahtumien määrä ylitti odotukset.

Lisäksi PayPalilta sanottiin, että yrityksen kryptojen käyttäjät kirjautuvat sisään kaksi kertaa tavallista useammin. Kuten 3. tammikuuta julkaistujen neljännen vuosineljänneksen ja koko vuoden 2020 tulosten mukaan PayPal lisäsi 16 miljoonaa uutta aktiivista nettotiliä (NNA).

Raportissa Schulman totesi:

”PayPal saavutti ennätyksellisen suorituskyvyn vuonna 2020, kun kaikenkokoiset yritykset ovat digitalisoituneet pandemian seurauksena. Tänä historiallisena vuonna julkaisimme enemmän tuotteita kuin koskaan ennen. Olemme myös nostaneet suosiotamme paljon maailmanlaajuisesti, kun annoimme 337 miljoonalle kuluttaja- ja kauppiastilillemme vieläkin enemmän syitä käyttää alustaa. ”

Vuonna 2020 viimeisellä vuosineljänneksellä PayPal prosessoi 277 miljardia dollaria ja ylitti analyytikoiden odotukset 266,8 miljardin dollarin prosessoinnista. Aikaisemmissa ennusteissa sanottiin myös, että yritys nousee 3,8% 375 miljoonaan dollariin. PayPal kuitenkin ylitti ennusteen, kirjaten 377 miljoonaa tiliä.

Koska PayPal ilmoitti, että sen yhdysvaltalaiset asiakkaat voisivat ostaa kryptoja suoraan sovelluksesta, alustan kryptokauppamäärä on noussut 242 miljoonan dollarin alkuun transaktioissa 11. tammikuuta. Ilmoituksen aikaan PayPal korotti kaupankäyntirajaa alun perin ilmoitetusta 10000 dollarista 20000 dollariin.

PayPal aikoo laajentaa kryptovaluutta-aloitteiden ostamista, pitämistä ja myyntiä

Paljastaessaan suunnitelmansa vuodelle 2021, PayPal sanoi, että ”Osta, pidä ja myy kryptovaluutat” -aloitetta laajennetaan koskemaan ”Venmoa ja tiettyjä kansainvälisiä markkinoita”.

Toimitusjohtaja paljasti myös, että PayPal on tällä hetkellä yhteydessä keskuspankkeihin ja sääntelyviranomaisiin muodostaakseen fyysisen käteisen jälkeisen maailman lähitulevaisuudessa. Schulman lisäsi:

”Investoimme merkittävästi uuteen krypto-, lohkoketju- ja digitaalivaluuttayksikkömme.”

Bitcoinin ja altcoinien hinta eteni vastauksena PayPalin viime vuoden ilmoitukseen kryptopalveluiden sallimiseksi. Ilmoituksen jälkeen Bitcoin toi jatkuvasti voittoja saavuttaen kaikkien aikojen korkeimman tason tammikuun alussa. Lehdistöaikana Bitcoin on noussut 3,23% 37655,66 dollariin.

PayPalin osakekurssi on tällä hetkellä 267 dollaria markkinointia edeltävässä istunnossa. Vaihtohinta osoittaa 5,99%:n nousun edelliseen 252,90 dollarin sulkemiseensa.

2020 oli PayPalin kasvun vuosi, kun yhtiö kirjasi jatkuvasti merkittäviä voittoja. Viime vuonna PayPal on noussut 110,41% ja noussut lähes 8% vuoteen mennessä. Yhtiö on myös noussut 29,65% viimeisten kolmen kuukauden aikana ja edennyt 11,05% viimeisen kuukauden aikana. Viimeisten viiden päivän aikana PayPal on kasvanut lähes 10%.