MicroStrategy osti lisää Bitcoinia 10 miljoonalla dollarilla

MicroStrategy osti lisää Bitcoinia 10 miljoonalla dollarilla

Tiivistettynä

  • MicroStrategy osti Bitcoinia äskettäisen laskun aikana 10 miljoonalla dollarilla lisää.
  • MicroStrategy omistaa nyt 92079 BTC:tä arvoltaan 4,15 miljardia dollaria.

MicroStrategy, ohjelmistoratkaisujen jättiläinen on ostanut Bitcoin-dipin aikana 229 Bitcoinia 10 miljoonan dollarin arvosta. Uusin osto tulee viikon sisällä heidän viimeisimmästä Bitcoin osto ilmoituksestaan. Fortune 500 -yritys osti viimeisimmän laskun aikana Bitcoinia hintaan 43663 dollaria per Bitcoin. 

MicroStrategy on ollut edelläkävijä Bitcoin sijoituksissa, on ollut jatkuvassa ostokierteessä siitä lähtien, kun se aloitti viime vuoden elokuussa. Sen hallussa on yhteensä 92079 Bitcoinia, joiden kokonaissijoitus on 2.251 miljardia dollaria. Heidän omistuksensa nykyinen arvo on noin 4.15 miljardia dollaria, mikä tarjoaa heille lähes 2 miljardin dollarin voiton kokonaisinvestoinnista. 

Michael Saylorista on tullut suuri Bitcoinin kannattaja ja heidän katsotaan monesti tuoneen useita muita Fortune 500 -yrityksiä Bitcoin-ekosysteemiin. Yritys aloitti Bitcoinin ostamisen käyttämällä kassavaroja ja vaihtovelkakirjalainoja. Yritys on tehnyt selväksi, että se sijoittaisi edelleen kryptovaluuttaan, koska se on heidän mielestään parempi inflaation suoja kuin kulta tai Yhdysvaltain dollari. 

MicroStrategy näyttää tietä Elon Muskin Bitcoin fiaskon keskellä

Saylor on myös ottanut kunnian Elon Muskin ja Teslan tuomisesta Bitcoiniin sen jälkeen, kun sähköautojen valmistaja osti BTC:tä 1,5 miljardin dollarin arvosta pari kuukautta sitten. Musk on kuitenkin maineelleen uskollisena muuttanut mielensä neljänneksen sisällä suurimman Bitcoin-ostoksen tekemisestä. Toukokuun 12. päivänä Musk ilmoitti, että Tesla ei enää hyväksy Bitcoinia maksuksi autoilleen. Tämä tapahtui vain kuukausi sen jälkeen, kun hän oli avannut Bitcoin-maksuportin yhdysvaltalaisille asiakkaille. Hän myös herätti uudelleen useita kumottuja epäilyksiä, erityisesti Bitcoinin louhintaan liittyvät ympäristöhuolet. 

MicroStartegy ilmoitti 15 miljoonan dollarin Bitcoin-ostoksesta vain päivä Muskin Twitter-romahduksen jälkeen todistaakseen uskovansa Bitcoiniin. Saylor oli myös puhdistanut ilmaa mahdollisesta BTC-osuutensa myymisestä kertomalla Twitterissä, ettei hänellä ole suunnitelmia myydä Bitcoin-omistuksiaan.