DC Comics on tiettävästi tulossa NFT-markkinoille

DC Comics on tiettävästi tulossa NFT-markkinoille

Sarjakuvien kustantaja DC Comics harkitsee liittymistä (NFT) markkinoille.

Viikonlopun raportit viittaavat siihen, että sarjakuvajulkaisija DC Comics harkitsee parhaillaan NFT-markkinoille liittymistä. Gizmodon i09:n raportin mukaan DC Comicsin lakiasiain toimisto on lähettänyt kirjeen, jossa ilmoitetaan yrityksen aikomuksesta tulla NFT-tilaan.

Kirjeestä kävi ilmi, että DC tutkii mahdollisuuksia päästä markkinoille ainutlaatuisen digitaalisen digitaalisen taiteen jakelu- ja myyntimarkkinoille. Tämä sisältää uutta taidetta, joka on luotu yksinomaan NFT-markkinoille, ja alkuperäistä digitaalista taidetta, joka on suunniteltu DC:n sarjakuvalehdille.

Kuva kirjeestä Lähde: https://twitter.com/bettyfelon/status/1370413014529232906

NFT:t ovat tulossa suosituiksi taiteen ja keräilyesineiden maailmassa. NFT:t ovat digitaalisia varmenteita, jotka on liitetty taideteokseen, ja tiedot on tallennettu ainutlaatuisena tunnuksena lohkoketjuun, kuten Ethereum. NFT:n ensisijainen idea on, että ne toimivat fyysisen maailman taideteosten jakamattoman ja niukan luonteen digitaalisina esityksinä.

Raportissa korostettiin edelleen, että DC Comics oli myös varoittanut henkilöstöään ja freelancereita NFT:n julkaisemisesta, jotka ovat samanlaisia kuin yrityksen lisensoidut tuotemerkit. Sarjakuva-artistin José Delgon Wonder Woman -aiheisen NFT-kokoelman myynti toi viime viikolla 1,85 miljoonaa dollaria taiteilijalle.

”Huomaa, että DC:n omaisuutta sisältävien digitaalisten kuvien tarjoaminen myyntiin NFT:ä, riippumatta siitä, onko ne renderoitu DC:n julkaisuihin vai jotka on tehty DC:n kanssa tekemänsä sopimussuhteen ulkopuolella, ei ole sallittua”

Jay Kogan

DC Comics neuvoi henkilöstöään ilmoittamaan Lawrence Ganemille, DC:n Talent Services -yksikön johtajalle, jos joku, joka on kiinnostunut lisäämään DC-taidettaan NFT-ohjelmaan, ottaa yhteyttä heihin.

Vaikka DC Comics haluaa tulla NFT-markkinoille, mutta kirjeessä ei ilmoitettu, milloin yritys tekee muutoksen. Yhtiö odottaa kuitenkin freelance taiteilijoiden osallistumisen olevan tärkeä osa NFT-ohjelmaa, jonka he aikovat ottaa käyttöön. Yhtiö jakaa lisätietoja heti, kun ne ovat saatavilla.

NFT-markkinat ovat kasvaneet viime kuukausina. Viime viikon Beeple NFT -myynti huutokauppatalossa Christie’s tuotti 69,3 miljoonaa dollaria, mikä on tähän mennessä kallein NFT.