Blockchain.com tukee Unstoppable Domains osoitteita

Blockchain.com tukee Unstoppable Domains osoitteita

Blockchain.comin 32 miljoonaa käyttäjää 200 maassa voivat nyt lähettää kryptoa yksinkertaisiin, ihmisten luettavissa oleviin käyttäjätunnuksiin.

Lohkoketjuverkkotunnusten tarjoaja Unstoppable Domains ilmoitti, että se tukee natiivisti Blockchain.comia, maailman johtavaa kryptolompakkoa ja -alustaa vähittäisasiakkaille, instituutioille ja kryptoprojekteille. Blockchain.comin 32 miljoonaa käyttäjää 200 maassa voivat nyt lähettää varoja yksinkertaisella, ihmisen luettavissa olevalla käyttäjätunnuksella täyspitkien lompakko-osoitteiden sijaan. Tämän integraation avulla Unstoppable Domains ja Blockchain.com tekevät kryptosta helpommin lähestyttävämpää kaikille poistamalla inhimillisen virheen riskin varojen lähettämisessä ja yksinkertaistamalla huomattavasti transaktioita Blockchain.com-käyttäjien ja yli 50 muun Unstoppable Domainsin tukeman lompakon ja pörssin välillä.

Blockchain.com-lompakon käyttäjät voivat lähettää kryptovaluuttoja yli 1 miljoonaan rekisteröityyn Unstoppable Domains -käyttäjätunnukseen

”Vapaus ja digitaalinen omistus ovat tämän integraation ytimessä. Venmon ja Cash Appin kaltaiset palvelut ovat suljettuja ekosysteemejä, joissa on maantieteellisiä rajoituksia, mutta lohkoketjujen verkkotunnukset antavat sinulle vapauden lähettää varoja lukuisten lompakoiden ja vaihtojen välillä mistä päin maailmaa tahansa.”

Domainsin perustaja ja toimitusjohtaja Matthew Gould.

Perinteisesti Bitcoinin, Ethereumin, Dogen ja muiden kryptovaluuttojen lähettäminen edellyttää vastaanottajan 25-42-numeroisen aakkosnumeerisen lompakko-osoitteen syöttämistä. Jos henkilö kirjoittaa lompakko-osoitteen väärin tai kopioi sen väärin, varat voivat kadota lopullisesti. Unstoppable Domains ratkaisee tämän ottamalla käyttöön ihmisen luettavissa olevat käyttäjätunnukset, jotka ovat yhteensopivia yli 50 lompakon ja pörssin kanssa, mukaan lukien Blockchain.com. Nyt käyttäjät voivat ”71526HJfMWb1h2BEsKpfvZ2tQugqo4vs2w” sijasta kirjoittaa yksinkertaisesti ”[SinunNimesi].crypto” lähettäessään rahaa muille tai siirtäessään sitä tilien välillä.

”Vuosien varrella Blockchain.comissa olemme tehneet kovasti töitä sen eteen, että krypton käyttö olisi helpompaa osana missiotamme rakentaa uusi rahoitusjärjestelmä internetiin. Unstoppable Domains -integraatiomme on jännittävä askel tähän suuntaan”, ”Asiakkaamme voivat nyt lähettää kryptovaluuttoja ystäville ja perheenjäsenille käyttämällä tutumman näköisiä käyttäjätunnuksia. Tämä vähentää huomattavasti virheiden mahdollisuutta tinkimättä käyttäjän turvallisuudesta. Kryptomaksujen tekeminen yhtä helpoksi kuin sähköpostin lähettäminen auttaa tasoittamaan tietä krypton laajemmalle käyttöönotolle.”

Blockchain.comin tuotepäällikkö Amadeo Pellicce.

Unstoppable Domains on myynyt yli miljoona verkkotunnusta, jotka ovat Ethereumin lohkoketjussa NFT:nä. Varojen lähettämisen ja vastaanottamisen ohella näitä NFT-verkkotunnuksia käytetään hajautettujen verkkosivustojen luomiseen sisällön julkaisemiseksi ja Web3:n käyttämiseksi. Lohkoketjuverkkotunnuksista on jo tullut kryptolompakoiden standardi, ja yhteentoimivuus on Unstoppable Domainsin tehtävän etusijalla.

Blockchain.com keräsi hiljattain 300 miljoonaa dollaria 5,2 miljardin dollarin arvoisella, rahan jälkeisellä arvostuksella, jota johtivat DST Globalin, Lightspeed Venture Partnersin ja VY Capitalin kumppanit. Vuodesta 2012 lähtien 76 miljoonaa lompakkoa on suorittanut 800 miljardin dollarin edestä transaktioita Blockchain.comin avulla.

Tietoja Unstoppable Domainsista

Vuonna 2018 lanseerattu Unstoppable Domains on lohkoketju-verkkotunnusten tarjoaja ja portti hajautettuun verkkoon. Unstoppable Domainsin avulla kuka tahansa voi ostaa hajautetun verkkotunnuksen, joka ovat NFT:nä Ethereumin lohkoketjussa, jolloin omistaja saa täyden omistusoikeuden ja hallinnan. Verkkotunnuksia voidaan käyttää maksuihin yli 50:ssä lompakossa ja pörssissä. Yritystä tukevat Draper Associates ja Boost VC, ja sitä tuetaan Ethereum Foundationin ja Zilliqa Foundationin avustuksilla.

Tietoja Blockchain.comista

Blockchain.com yhdistää maailman rahoituksen tulevaisuuteen. Yritys on luotettavin ja nopeimmin kasvava kryptoyritys, joka auttaa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa – yksittäisistä henkilöistä suurimpiin instituutioihin – pääsemään turvallisesti käsiksi kryptovaluuttaan. Lohkoketjuteknologian avulla Blockchain.com mullistaa rahoituspalvelualan. Blockchain.com on kerännyt 490 miljoonaa dollaria johtavilta, globaaleilta sijoittajilta, kuten mm: Baillie Gifford, DST Globalin kumppanit, Eldridge, GV, Kyle Bass, Lakestar, Lightspeed Venture Partners, Moore Strategic Ventures, Rovida Kruptos Assets Limited, VY Capital ja muut.

LÄHDE Unstoppable Domains
Aiheeseen liittyvät linkit

https://unstoppabledomains.com/