Binance julkistaa 100 miljoonan euron aloitteen lohkoketjuteknologian edistämiseksi Euroopassa

Binance julkistaa 100 miljoonan euron aloitteen lohkoketjuteknologian edistämiseksi Euroopassa

Maailman suurin kryptopörssi Binance käynnistää 100 miljoonan euron aloitteen ”Objective Moon”, jonka tarkoituksena on auttaa kehittämään Euroopan lohkoketju- ja kryptovaluuttaekosysteemiä. Tämä toteutetaan kumppanuuden kautta France Fintechin kanssa, joka on voittoa tavoittelematon järjestö, joka edistää talousteknologian kehitystä Ranskassa.

Binance-yhtiön toimitusjohtaja ChanPeng Zhao (CZ) ilmoitti tänään, että Binance on käynnistänyt aloitteen, jonka tavoitteena on kehittää kolmea tärkeintä kryptovaluutta- ja lohkoketjuinnovaatiohanketta Ranskassa.

Objective Moon julkistettiin Ranskan valtiovarainministeriössä Pariisissa järjestetyssä konferenssissa, ja sen rahoittaa Binance, joka on luvannut sijoittaa aloitteeseen 100 miljoonaa euroa.

Varat käytetään Binancen tutkimus- ja kehityskeskuksen kehittämiseen Ranskassa sekä lohkoketjuteknologian ja muun hajautettujen tilikirjojen teknologian (DLT) kehittämiseen. Aloitteella rahoitetaan myös OpenClassroomin ja Ledgerin kanssa yhteistyössä toteutettava koulutusohjelma, jolla kehitetään Ranskan lohkoketju- ja kryptoalan osaamista.

Uusi verkkokoulutusohjelma on suunnattu henkilöille, jotka haluavat oppia lisää lohkoketjuista ja kryptovaluutoista ja jotka näkevät potentiaalia uralle alalla.

CZ totesi konferenssissa:

”Me Binancessa tunnustamme ranskalaisten ja eurooppalaisten teknologia-, krypto- ja lohkoketju-alan lahjakkuuksien laadun, ja olemme vakuuttuneita siitä, että Binancen suurten toimintojen ja sijoituksen myötä Ranskassa voimme merkittävästi edistää sitä, että Ranskasta ja Euroopasta tulee johtava globaali toimija lohkoketju- ja kryptoteollisuudessa.”

Myös France FinTechin puheenjohtaja Alain Clot kommentoi aloitetta toteamalla:

”France FinTech uskoo, että Ranskalla on sääntelyn, lahjakkuuden ja asiantuntemuksen osalta ainutlaatuiset edellytykset olla Euroopan johtava toimija hajautetun rahoituksen alalla”.

Binancen Ranskaan ja Eurooppaan tekemä investointi lisää merkittävästi sekä tietoisuutta kryptoista ja lohkoketjuista että tukee talousteknologian ja kryptoteollisuuden kasvua.

Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/11/binance-announces-100-million-initiative-promote-blockchain-fintech-europe