GameStop NFT-markkinapaikka avattu virallisesti

GameStop NFT-markkinapaikka avattu virallisesti

Ethereum-pohjainen lohkoketjualusta ImmutableX on tehnyt yhteistyötä GameStopin kanssa ja käynnistänyt GameStopin NFT-markkinapaikan ImmutableXissä. Uusi GameStopin NFT-markkinapaikka parantaa NFT-pelivarojen saatavuutta laajentamalla sen ulottuvuutta miljooniin GameStopin pelaajiin. Osana kumppanuutta ImmutableX on valittu GameStopin seuraavaksi Trading Rewards Spotlight -ohjelman markkinapaikaksi. GameStop Spotlightin on määrä kestää 2. marraskuuta 2022 – 16. marraskuuta 2022.

GameStopin NFT-markkinapaikan käynnistäminen ImmutableX:ssä

Kumppanuudesta ImmutableX:n kanssa ilmoitettiin alun perin helmikuussa 2022, ja GameStop NFT -alustan beta on ollut toiminnassa heinäkuusta lähtien. Markkinapaikan käynnistäminen ImmutableX:llä antaa pelaajille pääsyn sellaisiin peleihin kuin Gods Unchained, Illuvium ja Guild of Guardians.

ImmutableX-alusta tarjoaa ilmaiset siirtokulut ja hiilineutraalia kaupankäyntiä. Lisäksi ImmutableX:n integroiminen GameStopin lompakkoon antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita $IMX-tokeneita GameStopin markkinapaikalla ja ansaita lisää $IMX:ää steikkaamalla lompakollaan.

ImmutableX-markkinapaikka

”Molemmat yritykset pyrkivät saamaan uusia Web3-pelaajia mukaan tarjoamalla koulutusmateriaalia. Lisäksi ImmutableX toivoo luovansa pelimaiseman, jossa lohkoketjupelaamista ei enää ajatella lompakoiden, siltojen, ketjujen ja rollupien muodossa, vaan todellinen digitaalinen omistus ja hauskuus istuvat pelikokemuksen ytimessä.”

Jonathan Reedy, ImmutableX:n strategisista kumppanuuksista vastaava varatoimitusjohtaja.

Aiemmin nämä kaksi alustaa käynnistivät 100 miljoonan dollarin apurahan Web3-pelaamisen luojille ja rakentajille. Ne toimittivat myös aktivointeja Immutable Games Studiolle tekemällä yhteistyötä Gods Unchainedin kanssa GameStop PowerUp Pro -jäsenille.

Kaupankäyntipalkkiot ja steikkaaminen

Immutablen Trading Rewards Spotlight -ohjelma antaa pelaajille mahdollisuuden käydä kauppaa NFT:llä GameStopin markkinapaikalla ja ansaita $IMX-tokeneita. Lisäksi tapahtuman aikana GameStop tarjoaa 0,2 prosentin markkinapaikkamaksuja. Partner Spotlight -tapahtuma on Trading Rewardsin erikoisversio, joka järjestetään palkitsemaan kumppaniyhteisöä, kuten GameStopia. Se sisältää kaikki Trading Rewards -ohjelman mekaniikat, paitsi että vain GameStopin markkinapaikalla suoritettu kaupankäynti lasketaan mukaan.

Pelaajilla on oltava rekisteröity ImmutableX- tai GameStop-lompakko, jotta he voivat osallistua tapahtumaan. Käyttäjien on ostettava tai myytävä NFT:itä GameStopin markkinapaikalla ja kerättävä IMX-tokeneita. IMX-tokenien päivittäinen jako riippuu GameStopin kokonaistransaktiomäärästä tiettynä päivänä. Yhden päivän aikana palkitaan enintään 100 000 IMX-tokenia. On myös olemassa luettelo hyväksyttävistä kokoelmista, joista saat IMX-tokeneita vain kaupankäynnin yhteydessä.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.