YouTube pyrkii kehittämään NFT-integraatioita

YouTube pyrkii kehittämään NFT-integraatioita

Googlen/Alphabet Inc:n suosittu videosisältöalusta YouTube on tiettävästi kehittämässä NFT:n integrointia sovellukseensa.

YouTuben toimitusjohtajan Susan Wojcickin mukaan YouTube suunnittelee strategioitaan uudelleen vuoteen 2022 mennessä auttaakseen videosisällön tuottajia hyödyntämään kehittyviä teknologioita, kuten NFT:tä. Tämä lausunto noudattaa blogikirjoituksen yleistä teemaa, jossa keskitytään sen tukeen tekijöille. Maailmanlaajuinen NFT-taideliike leviää kulovalkean tavoin, joten oli vain ajan kysymys, milloin YouTube olisi huomannut sen potentiaalin.

Yhtiön blogikirjoituksessa Wojcicki sanoi, että viime vuonna nähtiin innovatiivinen suuntaus, joka ”toi esiin aiemmin käsittämättömän mahdollisuuden” luovan työn tekijöille ”kasvattaa yhteyttä luovan työn tekijöiden ja heidän faniensa välillä” ”kryptojen, (NFT) ja jopa hajautettujen autonomisten organisaatioiden (DAO) muodossa”.

Susan Wojcickin mukaan YouTube katsoo ”pidemmälle tulevaisuuteen ja on seurannut kaikkea, mitä Web3:ssa tapahtuu, inspiraation lähteenä innovoinnin jatkamiseen”.

Mahdollisuus integroida tai lisätä NFT-ominaisuuksia alustalle on erittäin todennäköinen. Voisi itse asiassa muistaa, että korealainen teknologiajätti Samsung ilmoitti alkuvuodesta Las Vegasin kuluttajaelektroniikkamessuilla, että se integroi NFT-ominaisuuksia älytelevisioihinsa. Koska verkkovideoita kulutetaan tällaisilla laitteilla sekä lukuisilla muilla laitteilla, kuten älypuhelimilla ja tableteilla, NFT:iden ulottuvuus voi ulottua paljon laajemmalle kuin vain työpöytäselaimille rakennettuihin markkinapaikkoihin.

YouTube on tukenut tekijöiden taloutta samalla tavalla kuin NFT:t ovat avanneet mahdollisuuksia taiteilijoille ja luovan työn tekijöille kaikkialla maailmassa. Mahdollisuus laajamittaiseen käyttöönottoon on ilmeinen: YouTube on maailman toiseksi suosituin verkkosivusto.

YouTube ei ole vielä kertonut mitään erityisiä yksityiskohtia asiasta, mutta jos noudatamme Wojcickin lausuntoja siitä, miten YouTuben kehitystiimi katsoo Web3-alan innovaatioita inspiraation lähteenä, mahdollisuuksia integroida YouTuben suosittu alusta NFT:n kanssa on varmasti runsaasti.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/01/youtube-sets-out-to-develop-nft-integrations