Yhdistyneen kuningaskunnan ministerit suojelevat nuoria kryptoilta

Yhdistyneen kuningaskunnan ministerit suojelevat nuoria kryptoilta

Eräät Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin ministerit vaativat kansalaisten parempaa suojelua, koska ”kryptohulluus” rohkaisee ihmisiä, joilla on vain vähän tietoa sijoittamisesta, siirtymään tälle uudelle alalle

Haavoittuvat nuoret ovat inews-sivuston artikkelin mukaan erityisen vaarassa, ja eniten huolta aiheuttavat erityisesti kryptovaluuttoihin ja NFT-rahastoihin liittyvät vaarat.

Jotkin kryptovaluuttasektorin kapeikot nostetaan esiin alueina, joilla haavoittuvassa asemassa olevat ihmiset voivat menettää rahansa. Fan-tokenit ovat yksi tällainen alue. Kryptovaluutta Chiliz (CHZ) ja kaikki siihen liittyvät, kullekin seuralle kuuluvat erilliset tokenit nähdään ”spekulatiivisina sijoituksina” ja ne liitetään ”uhkapeleihin”.

Kyseinen kryptoyhtiö luultavasti väittäisi, että fanimerkit ovat keino, jolla fanit voivat sitoutua seuraansa, vaikuttaa päätöksiin ja ansaita palkintoja. Vasta-argumentti voi kuitenkin olla, että kyse on puhtaasta spekulaatiosta ja että tokenit voivat menettää paljon arvoaan.

NFT-taideteokset ovat toinen tarkasteltava alue. Jotkut saattavat sanoa, että ne ovat pelkkiä ”jpeg-kuvia”, ja jos ostat sellaisen, voit jäädä ilman ketään jolle myydä sitä. Sen perusteella, mitä tällä alalla tapahtuu, syytöksessä on luultavasti jotain perää.

Taide on kuitenkin äärimmäisen subjektiivinen ala, ja yhden mielestä NFT on seuraava Andy Warhol, kun taas toisen mielestä NFT on vain jpeg, joka pitää myydä eteenpäin mahdollisimman pian. Se, joka omistaa sen, kun musiikki loppuu, on melko varmasti jumissa arvottoman esineen kanssa.

Kansanedustajat ja muut vaativat Yhdistyneen kuningaskunnan hallitusta tarttumaan härkää sarvista ja paitsi tutkimaan kryptoalaa perusteellisesti, myös ottamaan käyttöön kaivattua sääntelyä.

Konservatiivisen kansanedustajan Richard Holdenin mukaan:

Tämä on villi länsi, tämä harmaa alue, jossa on yhtäältä hyvin vipuvaikutteisia finanssisijoituksia ja toisaalta näitä tuotteita, joita voitaisiin melko helposti ja järkevästi pitää uhkapeleinä”. Tässä on tehtävä selkeä ero, jotta ihmisiä voidaan suojella.

Niin kauan kuin tulevilla säännöksillä suojellaan sijoittajia, eikä niillä pyritä tukahduttamaan kryptoteknologian tuomia kiistattomia innovaatioita, kaikki suhtautuvat niihin varmasti myönteisesti.

Voidaan väittää, että tärkein syy siihen, että yksityissijoittajat haluavat sijoittaa kryptovaluuttoihin, on se, että nykyinen rahoitusjärjestelmä on pettänyt heidät kauheasti. Keskivertosijoittajan odottaminen, että hän sijoittaisi rahansa järjestelmään, joka saattaa antaa alle 1 prosentin tuoton, kun inflaatio tällä hetkellä raivoaa, on pelkkää toiveajattelua.

Älköön ”suojelu” olko kieltämistä, älköönkä ”sääntely” merkitkään sitä, että ainoa nykyinen tapa ansaita kunnollinen tuotto, jolla voidaan voittaa inflaatio, sammutetaan. Sääntelyviranomaisten on kuljettava hienolla linjalla, ja hallitusten tehtävänä on huolehtia siitä, että säädös on oikeudenmukainen ja että se kannustaa innovointiin.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/01/uk-ministers-to-protect-young-people-from-crypto