Worldcoin integroituu johtavien alustojen kanssa sujuvampaa ihmisen todentamista varten

Worldcoin integroituu johtavien alustojen kanssa sujuvampaa ihmisen todentamista varten

Worldcoinin päivitetty World ID -ominaisuus antaa nyt käyttäjille mahdollisuuden todentaa ihmisyytensä lukuisilla alustoilla, kuten Microsoft, Reddit, Telegram, Shopify.

World ID 2.0 parantaa ihmisen todentamista

Worldcoin-tiimi on ilmoittanut World ID -ominaisuuden päivityksestä blogikirjoituksella verkkosivuillaan. Uusi versio, joka on nimeltään World ID 2.0, on jo integroitu johtaviin alustoihin, kuten Shopify, Mercado Libre, Reddit, Minecraft ja Telegram, joissa käyttäjät voivat nyt todentaa ihmisyytensä.

Lausunnossaan Worldcoin sanoi:

”Ihmisyyden digitaalisen passin avulla yksilöt voivat todentaa sovellukselle tai palvelulle, että he ovat ihmisiä paljastamatta henkilöllisyyttään, ja brändit voivat varmistaa, että heidän tarjouksiaan ja palveluitaan käytetään tarkoitetulla tavalla.”

Todentamisen uudet tasot

World ID 2.0:n kulmakivi on sen kolme uutta todennustasoa: lite, standard ja max. Nämä tasot antavat kehittäjille joustavuutta räätälöidä todentamisprosessi sovellustensa turvallisuustarpeiden mukaan. Tarjoamalla erilaisia vaihtoehtoja Worldcoin varmistaa, että käyttäjät jakavat vain kunkin alustan vaatimat olennaiset tiedot.

Erilaiset todentamistasot vastaavat erilaisiin turvallisuusvaatimuksiin. Maksimaaliseen turvallisuuteen keskittyvät sovellukset voivat valita pallovarmennetun tunnuksen, kun taas mukavuutta korostavat sovellukset voivat tyytyä käyttäjän matkapuhelimeen liitettyyn ”Device Auth” World ID -tunnukseen. Tämä mukautuvuus korostaa Worldcoinin sitoutumista kunkin sovelluksen erityistarpeiden täyttämiseen.

Parannetut ominaisuudet ja laajennettu ulottuvuus

Uusien tunnistautumistasojen lisäksi World ID 2.0 tuo mukanaan keskeisiä päivityksiä, jotka vahvistavat sen käyttäjäystävällistä lähestymistapaa. Käyttäjät voivat nyt palata Orbiin nollatakseen World ID -tunnuksensa, jos se joskus katoaa. Tämä ominaisuus lisää mukavuutta ja varmistaa, että käyttäjät säilyttävät digitaalisen identiteettinsä hallinnan.

Heinäkuussa käyttöön otetulla World ID -ominaisuudella oli jo integraatioita alustoihin, kuten Discord, Talent Protocol ja Okta Auth0. Viimeaikaiset lisäykset Shopifyyn, Mercado Libreen, Redditiin, Minecraftiin ja Telegramiin laajensivat kuitenkin World ID:n ulottuvuutta ja loivat kattavamman käyttäjän todentamisjärjestelmän.

Bottien torjunta yksityisyyden suojaa koskevien huolenaiheiden keskellä

Worldcoinin korkein turvatunnistustaso, johon liittyy iiriksen skannaus ja nollatietotodistuksen luominen, on herättänyt kiistaa. Kriitikot ovat huolissaan biometristen tietojen mahdollisista vuodoista. Tiimi puolustaa tätä käytäntöä ja korostaa, että se säilyttää vain todisteen iirisskannauksesta eikä tallenna itse skannausta.

Worldcoin pyrkii puuttumaan vähittäiskauppiaiden kärsimiin tappioihin, ja se viittaa CNBC:n raporttiin, jossa arvioidaan 100 miljardin dollarin vuotuiset tappiot johtuvan ongelmista, kuten palautuspetoksista.

World ID 2.0:n avulla tiimi väittää, että näitä tappioita voidaan vähentää tarjoamalla vankka todentamisjärjestelmä ilman, että käyttäjien tarvitsee paljastaa henkilökohtaisia tietoja.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2023/12/worldcoin-integrates-with-leading-platforms-for-smoother-human-verification