Warner Bros julkaisee NFT-kokoelman tulevaa Matrix Resurrections elokuvaa varten

Warner Bros julkaisee NFT-kokoelman tulevaa Matrix Resurrections elokuvaa varten

Warner Bros on ilmoittanut yhteistyöstä NFT-alusta Niftys:n kanssa, jonka myötä studio luo Matrix-henkisen NFT-projektin tulevan elokuvansa kunniaksi.

Ensi kuussa ennen elokuvan ensi-iltaa lanseerataan 100 000 NFT:tä, jotka ovat Matrix-vaikutteisia avatareita, jotka tulevat myyntiin 50 dollarin kappalehintaan.

”Uskomme todella, että digitaalisen identiteetin, valinnan ja identiteetin omistamisen teema on samansuuntainen Matrixin teemojen kanssa”, ”Se oli tilaisuus viedä NFT-avatarilla jo ruohonjuuritason liikkeeksi muodostunutta liikettä pidemmälle valtavirtaan.”

Jeff Marsilio, Niftys:n toimitusjohtaja ja perustajajäsen

Studion mukaan tuleva NFT–projekti on suurin laatuaan, ja sen avulla fanit pääsevät Matrixin virtuaalimaailmaan ostamalla oman ainutlaatuisen Matrix-avatarinsa.

Jokaisessa NFT-avatarissa tulee olemaan erikoisominaisuuksia, kuten mahdollisuus valita punaisen ja sinisen pillerin välillä alkuperäisen Matrixin juonen mukaisesti. Jos NFT valitsee sinisen pillerin, hänen hahmonsa pysyy Matrixissa, ja jos hän valitsee punaisen pillerin, hänen NFT:nsä muuttuu ja muuttuu vastarintataistelijaksi.

Tämä ei ole ensimmäinen yhteistyö Warner Brosin ja Niftys:n välillä. Heinäkuussa he julkaisivat Space Jam -kokoelman, jossa 91 000 keräilykuvitusta myytiin 2,99 punnan hintaan. Syyskuussa studio kiusoittelikin NFT-kokoelmaa, joka julkaistaisiin ennen Dune-elokuvaa.

NFT-kokoelmien suosio on kasvanut, ja ne ovat osoittautuneet erityisen tuottoisiksi Warner Brosin kaltaisille viihdeyhtiöille, jotka ovat yhä useammin ottaneet käyttöön tällaisia markkinointistrategioita yleisön houkuttelemiseksi ja lisätulojen saamiseksi.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla. (Lue tiedote)
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/11/warner-bros-release-nft-collection-for-upcoming-film-the-matrix-resurrections

Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisina, verotuksellisina, sijoituksellisina, rahoituksellisina tai muina neuvoina. Tässä esitetyt mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan omia, eivätkä ne edusta tai heijasta CryptoDailyn, tai Kryptouutisten kantaa asiaan.