Visa käynnistää Creator-ohjelman, jonka tarkoituksena on kouluttaa taiteilijoita NFT:stä

Visa käynnistää Creator-ohjelman, jonka tarkoituksena on kouluttaa taiteilijoita NFT:stä
Visa Logo

Maksuteknologiayritys Visa on julkistanut uusimman kryptostrategiansa Creator-ohjelmassaan, jossa valittua määrää pienyrittäjiä tuetaan (NFT) avulla.

Visan Creator Program toimii vuoden mittaisena ohjelmana, joka edistäisi ”globaalia luovien tekijöiden kohorttia”, joka tarkastelee NFT:tä kannattavana liiketoimintastrategiana. Luojia muun muassa taiteen, musiikin, muodin ja elokuvan aloilta sekä muilta luovan tuotannon aloilta autetaan ”hyödyntämään digitaalisen kaupankäynnin uusia välineitä”. Ensimmäisten Creator Programin osallistujien joukossa on entinen Major League Baseballin pelaaja Micah Johnson, joka lanseerasi vuonna 2021 ensimmäisen NFT-hahmonsa Akun.

”NFT-urani alkuaikoina luotin NFT-asiantuntijoiden yhteisöön, joka pohjusti minua tässä uudessa maailmassa. Olen innoissani voidessani työskennellä Visan kanssa tarjotakseni samantyyppistä mentorointia nouseville taiteilijoille, jotka aloittavat NFT-matkansa”

Micah Johnson

Visan mukaan ohjelmaan valitaan osallistujia, jotka ”haluavat tosissaan sisällyttää NFT:t liiketoimintamalliinsa”, ja se auttaisi syventämään heidän tietämystään kryptokaupasta ja perinteisistä maksuista.

”NFT:llä on potentiaalia tulla tehokkaaksi kiihdyttäjäksi luojataloudelle. Olemme tutkineet NFT-ekosysteemiä ja sen mahdollisia vaikutuksia kaupankäynnin, vähittäiskaupan ja sosiaalisen median tulevaisuuteen. Visa Creator Programin kautta haluamme auttaa tätä uudenlaista pien- ja mikroyritysten joukkoa hyödyntämään digitaalisen kaupankäynnin uusia välineitä”

Visan kryptoalasta vastaava johtaja Cuy Sheffield

Ohjelma tarjoaa osallistuville luojille teknistä ja tuotepohjaista mentorointia, yhteisön rakentamista, tutustumista Visan asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä kertaluonteisen stipendin, joka auttaa käynnistämään luojien pyrkimyksiä. Visa mainitsee luovan talouden arvioidun 100 miljardin dollarin suuruuden tärkeimpänä syynä ohjelman käynnistämiseen.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/03/visa-launches-creator-program-to-educate-artists-on-nfts