Viikon kryptouutiset: SEC hylkää toisen ETF:n, Microstrategy ostaa lisää BTC:tä, Square uudelleennimetty…

Viikon kryptouutiset: SEC hylkää toisen ETF:n, Microstrategy ostaa lisää BTC:tä, Square uudelleennimetty…

Viime viikolla Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomissio SEC hylkäsi jälleen yhden spot-pörssinoteeratun Bitcoin-rahaston (spot-ETF), mikä tekee selväksi että Yhdysvaltain taloudellinen vahtikoira ei ole kovin suotuisa vastaaville rahastoille. SEC vetosi puutteisiin vilpillisen ja laittoman toiminnan ennaltaehkäisemisessä.

NFT:t jatkavat kasvuaan, kun taas Jack Dorsey jättää tehtävänsä Twitterissä keskittyäkseen täysipäiväisesti Squareen, joka nimettiin hiljattain uudelleen.

Bitcoin

Yhdysvaltain arvopaperikomissio (SEC) hylkäsi WisdomTree Investmentsin ehdotuksen Bitcoin-pörssinoteeratun rahaston (ETF) listaamisesta.

Liiketoimintatieto- ja analyysiohjelmistoyritys MicroStrategy ilmoitti äskettäin ostaneensa uuden erän ykköskrypto Bitcoinia.

Ethereum

Tornado Cash on käynnistymässä Arbitrumissa, jolloin käyttäjät voivat tehdä yksityisiä transaktioita Layer 2 -verkossa.

Vitalik Buterin on jättänyt ehdotuksen EIP-4488:sta, jolla yritetään vähentää Layer 2 -skaalausratkaisuista aiheutuvia siirtomaksuja.

DeFi

DeFi-alusta MonoX on ilmoittanut menettäneensä 31 miljoonaa dollaria DeFi-hakkeroinnin jälkeen, jossa hakkerit varastivat Wrapped Etheriä (WETH), Polygonia (MATIC) ja muita kryptovaluuttoja.

Teknologia

Hakkerit ottivat kohteekseen Badger DAO:n tuottoholviprotokollan ja varastivat noin 10 miljoonan dollarin arvosta kryptoja.

Miami ottaa käyttöön koko kaupungin laajuisia ilmanlaadun seuranta-antureita ja tallentaa aggregoidut anturitiedot Algorand-lohkoketjuun.

IDEX on lanseerannut v3 Hybrid Liquidityn Polygonilla, joka on Layer 2 -skaalausratkaisu.

Etelä-Korean johtava Shinhan Bank on ilmoittanut, että se on saanut valmiiksi stablecoin proof-of-conceptin kehittämisen.

Liiketoiminta

Meta, aiemmin Facebook, on ilmoittanut päätöksestään sallia kryptovaluuttamainokset alustallaan, mikä kumoaa heidän aiemman kryptomainosten kiellon vuonna 2018.

Square ilmoittaa yrityksen uudelleennimeämisestä perustaja Jack Dorseyn lähdettyä Twitteristä.

Sääntely

Miljardöörisijoittaja Charlie Munger on jälleen kerran puhunut nykyisiä kryptopohjaisia markkinoita vastaan ja verrannut niitä 90-luvun dotcom-kuplan puhkeamisen arvaamattomuuteen.

Kryptomainokset ovat Intiassa suurennuslasin alla, ja ASCI keskustelee hallituksen kanssa mainosohjeista, joilla varmistetaan asiakkaiden turvallisuus.

NFT

Urheiluvaatemerkki Adidas on tehnyt tulonsa Metaverseen ja kertoi uutisen faneille esittelemällä teaserin yhteistyöstä Bored Ape Yacht Clubin kanssa.

AMC Theatres on julkistanut rajoitetun painoksen NFT:tä ”Spider-Man: No Way Home” -elokuvan ennakkovarauksia varten.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/12/crypto-weekly-roundup-sec-rejects-another-etf-microstrategy-buys-more-btc-square-renamed-and-more