Valkyrie Bitcoin Strategy ETF debytoi Nasdaqissa

Valkyrie Bitcoin Strategy ETF debytoi Nasdaqissa

Digitaalisen omaisuudenhoitoyhtiön Valkyrie Funds, LLC, on lanseerannut äskettäin hyväksytyn Bitcoin Strategy ETF:n, joka toimii nyt Nasdaqissa tunnuksella BTF. Alun perin uuden tuotteen tikettisymboliksi kaavailtiin BTFD:tä, mutta yritys päätti myöhemmin perua päätöksensä.

Valkyrien uusi sijoitustuote on Bitcoin-ETF, mikä tarkoittaa, että se on pörssinoteerattu rahasto, joka seuraa suoraan ja yksinomaan Chicago Mercantile Exchange (CME) Bitcoin-futuurien arvoa. Valkyrien Bitcoin-strategia-ETF on toinen laatuaan, joka lanseerataan kuukauden sisällä, sen jälkeen kun ProSharesin Bitcoin-strategia-ETF hyväksyttiin ja julkaistiin noin viikko sitten, ja se aloitti kaupankäynnin myös tällä viikolla.

”Rahaston hallussa olevat futuurisopimukset ovat käteistoimituksia ja saatavilla CME Groupilta. Tämä rahasto on ensimmäinen Valkyrien suunnitellussa ETF-sarjassa, jonka tarkoituksena on antaa sijoittajille mahdollisuus osallistua lohkoketju- ja digitaalisten omaisuuserien tilaan”,

Valkyrie Funds, LLC sanoi lausunnossaan.

Futuurisopimuksena Valkyrie ETF (Nasdaq:BTF) toimii rahoitussopimuksena, joka on sidottu Bitcoin-futuuriin, mikä tarkoittaa, että sen kohde-etuutena on Bitcoin. Valkyrien kokemus erikoistuneena vaihtoehtoisen omaisuudenhoitoyrityksenä on ratkaisevan tärkeää tämän tarjouksen onnistumisen kannalta, kun otetaan huomioon, miten yritys pelaa perinteisen rahoituksen ja kiihtyvän kryptosektorin nykyisin hämärtyvällä rajalla.

”Tämä Bitcoin Strategy ETF on merkittävä harppaus eteenpäin tälle omaisuusluokalle. Se antaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua digitaalisten omaisuuserien markkinoihin säännellyn, läpinäkyvän tuotteen kautta, joka käy kauppaa luotettavassa ja luotetussa pörssissä ja jota voi ostaa ja myydä yhtä helposti kuin mitä tahansa muuta tällä hetkellä saatavilla olevaa sijoitusta”

Valkyrien toimitusjohtaja Leah Wald

Tim McCourt, CME:n osakeindeksien ja vaihtoehtoisten sijoitustuotteiden globaalijohtaja, väittää, että jos Bitcoin-futuurien ETF:t, kuten heidän ja ProSharesin – samoin kuin ne, jotka ovat vielä tällä hetkellä Securities and Exchange Commissionin hyväksymislistalla – otetaan käyttöön, se merkitsee ”tärkeää virstanpylvästä kryptojohdannaisille” siinä mielessä, että nämä uudet ja hybridisoidut finanssituotteet ”täydentävät hyvin futuureja ja luovat uusia mahdollisuuksia laajalle joukolle institutionaalisia ja yksityisiä sijoittajia”.

”CME:n Bitcoin-futuureihin perustuvien ETF-rahastojen hyväksyminen on myönteinen kehitys laajemmalle Bitcoin-ekosysteemille ja heijastaa Bitcoinin vahvaa kasvua ja asiakkaiden kysyntää”, McCourt arvioi.

Valkyrien mukaan tämän tuotteen julkaisu on hyvin ajoitettu, ja se tehtiin nimenomaan tarkoituksenaan laajentaa kryptoaltistusta yleisille arvopaperimarkkinoille Yhdysvalloissa. Yritys siteerasi Geminin tekemää tutkimusta, jossa osoitettiin, että noin 21 miljoonaa Yhdysvaltain kansalaista omistaa jo kryptoa, ja ennusteen mukaan määrä nousee yli kaksinkertaiseksi 51 miljoonaan vuoteen 2022 mennessä.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/10/Valkyrie-Bitcoin-Strategy-ETF-Debuts-On-Nasdaq