Unity integroi MetaMaskin ja joukon muita web3-alustoja

Unity integroi MetaMaskin ja joukon muita web3-alustoja

Reaaliaikainen pelimoottori- ja koodinkehitysalusta Unity (NYSE: U) on julkaissut virallisesti integraation Web3-pinoonsa, tällä kertaa se ottaa MetaMaskin suositun Web3-lompakon pakettiinsa, sekä ImmutableX Ethereum Layer2 alustan.

Uusin päivitys sisältää myös Consensysin, Algorandin, Aptosin, Alturan, Dapper Labsin, Infuran, Infuran, Neftan, ORE ID:n, Quartersin, Tezosin sekä Solanan todennetut ohjelmistokehityspaketit (SDK) MetaMaskia ja Trufflea varten.

”Videopelien kehittämisen yhteydessä hajauttamisella viitataan tyypillisesti pelin sisäiseen omistajuuteen liittyviin malleihin. Käytännössä tämä tarkoittaa sellaisten pelimekaniikoiden mahdollistamista, joiden avulla pelaajat voivat luoda, ansaita tai hankkia pelin sisäisiä resursseja, joita he voivat myydä tai vaihtaa. Esimerkkejä teknologioista, jotka mahdollistavat hajauttamisen peleissä, ovat älykkäät sopimukset, virtuaalilompakot, (NFT) ja kryptovaluutat”

Unityn tiedote

Muutos voidaan nähdä pyrkimyksenä rakentaa ohjelmistoinfrastruktuureja Web3:n ja hajauttamisen näkökulmasta. Unity ei ole paljastanut täysin yksityiskohtaisesti, millainen tarkastusprosessi on ja mitkä ovat vaatimukset, mutta se ylläpitää luetteloa ohjelman ”todennetuista ratkaisuista”.

Tämä integrointi MetaMaskin kanssa antaa kehittäjille mahdollisuuden rakentaa peliprojekteja, joissa käyttäjät voivat liittää MetaMask-lompakon mihin tahansa peliin, sikäli kuin se on kehitetty Unityn pelimoottorilla.

Web3-pelit ovat luonnollisesti tämän toteutuksen kohderyhmä. Tällaisen natiiviratkaisun avulla kehittäjät ja pelinkehitysstudiot, jotka haluavat luoda peliensä taakse hajautetun rahanmuodostusjärjestelmän, voivat luoda uusia rahakkeita entistä helpommin ja tehokkaammin, jolloin digitaalisen omaisuuden omistusmallit voidaan käynnistää pelistä käsin.

Play-to-Earn-mallia on käytetty muun muassa sellaisten pelien yhteydessä kuin Axie Infinity, Alien Worlds ja Splinterlands. Tämän Web3-pelien suosion vuoksi peleihin liittyvät transaktiot muodostavat noin 48 prosenttia lohkoketjutoiminnoista DappRadarin toimialaraportin mukaan. Tulossa on myös AAA-luokituksen pelejä jotka sisältävät Web3-ominaisuuksia.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2023/03/unity-integrates-metamask-to-its-web3-stack