Ukrainan Airdrop-twiitti johtaa merkittävään piikkiin kryptolahjoituksissa

Ukrainan Airdrop-twiitti johtaa merkittävään piikkiin kryptolahjoituksissa

Ukrainan twiitti, jossa ilmoitettiin, että ”Airdrop” on tulossa, on johtanut mikrolahjoitusten aaltoon Ethereumin lohkoketjussa. Lahjoituksia on tuhansia.

Tähän mennessä Ukraina on saanut yli 7 miljoonaa dollaria kryptolahjoituksia ilmoituksen jälkeen.

Kasvavat lahjoitukset

Ukrainan kryptolahjoitukset maalle ovat nousseet räjähdysmäisesti sen jälkeen, kun maan Twitter-tili twiittasi 26. helmikuuta, että se alkaisi ottaa vastaan lahjoituksia kryptovaluutassa. Tuon twiitin jälkeen maahan on tehty yli 40 miljoonan dollarin lahjoitukset, ja luku nousee vielä korkeammaksi.

Dune Analyticsin tiedot paljastivat myös, että Ukrainalle kryptovaluuttaa lahjoittaneiden ainutlaatuisten lompakoiden määrä Ukrainan airdrop-twiitin jälkeisinä tunteina on jo ylittänyt maalle ennen twiittiä lahjoittaneiden ainutlaatuisten lompakoiden määrän.

Käyttäjät, jotka yrittävät pelata Airdrop-ilmoituksella

Lahjoitusten merkittävä kasvu viittaa siihen, että Ethereumin käyttäjät saattavat yrittää pelata airdropilla ja käyttää Sybil-hyökkäystä Ukrainan Ethereum-lompakkoa vastaan. Tässä menetelmässä käyttäjä tekee tyypillisesti useita pieniä lahjoituksia useista lompakoista yhden suuren lahjoituksen sijaan. Näin Ukraina voi pudottaa palkkion ainutlaatuisille lompakoille, jolloin useiden lahjoittajien lompakoiden omistajat voivat saada useampia eriä lompakosta.

”Jokaisessa yksittäisessä Ethereum-lohkossa on nyt tx, joka lahjoittaa @Ukraina, 95% on joko 0.001 ETH tai 0.01 eth, jotka yrittävät kaapata airdropin maksimiarvon. Tähän mennessä 25k osoitteita on lahjoitettu. Tämä tulee olemaan niin kiistanalainen kumminkin miten se päättyy.”

DeFi-käyttäjät ovat aiemmin käyttäneet tätä lähestymistapaa kasvattaakseen osuuttaan tokeneista airdropissa. Nykytilanteessa näyttää siltä, että menetelmää käytetään pelaamaan palkinnoilla lahjoittamisesta sodan ja geopoliittisen kriisin hyväksi.

Airdropin sisällöstä ei ole selvyyttä

Toistaiseksi ei ole vielä selvyyttä siitä, mitä mysteeriesineitä tai -poletteja Ukraina airdropaisi lahjoituksen tehneille lompakoille. Ei ole myöskään selvyyttä siitä, miten vastaanottajien kelpoisuutta airdropiin arvioidaan. Yksi lähestymistapa, jonka maa voisi valita, on rajoittaa pudotukset koskemaan lompakoita, jotka ovat lahjoittaneet tietyn summan ylittävän summan.

Ilmoituksen mukaan tilannekatsaus tehdään 3. maaliskuuta kello 18.00 Kiovan aikaa. Tilannekuva koostuisi todennäköisesti luettelosta lompakoista, jotka ovat lahjoittaneet Ukrainalle. Tilannekuvan ajankohta viittaa myös siihen, että Ethereumin mikrolahjoitukset voisivat jatkua vielä ainakin yhden päivän ajan.

Kryptoyhteisö vastaa Ukrainan avunpyyntöön

Kryptoyhteisö on kokoontunut tukemaan Ukrainaa sen jälkeen, kun Ukrainan varapääministeri Mykhailo Fedorov julkaisi BTC-, ETH- ja TRON-pohjaiset TRC-20 USDT-lompakot, joihin kryptoyhteisö voi lähettää varoja ja tukea suoraan Ukrainan kansaa Venäjän hyökkäystä vastaan.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/03/ukraine-s-airdrop-tweet-results-in-significant-spike-in-crypto-donations