Ubisoft panostaa White Star Capitalin Web3-rahoitukseen

Ubisoft panostaa White Star Capitalin Web3-rahoitukseen

White Star Capitalin 120 miljoonan dollarin kryptorahastoa rahoitti pelikehitysyhtiö Ubisoft.

Ubisoftin tuki houkuttelee sijoittajia

Ubisoft vahvistaa läsnäoloaan kryptoalalla investoimalla voimakkaasti. Se on äskettäin sijoittanut pääasiassa White Star Capitalin digitaalisten varojen rahastoon, jonka tarkoituksena on kerätä noin 120 miljoonaa dollaria tukeakseen pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka pyrkivät saavuttamaan valtavirran krypton käyttöönoton. Peliyhtiö, joka on luonut suosittuja pelejä, kuten Assassin’s Creed ja Far Cry, johti rahoituskierrosta sijoittamalla 60 miljoonaa dollaria Digital Asset Fundiin. Ubisoftin sijoitus on houkutellut muita institutionaalisia sijoittajia ja yrittäjiä rahoittamaan rahaston loput puolet.

White Starin digitaalisen omaisuuden rahastot

White Star Capital on teknologiasijoitusyhtiö. Yhtiön verkkosivuilla korostetaan sen Digital Asset Fund -rahaston roolia,

”Digital Asset Fund on oma strategiamme, jonka avulla sijoitamme lohkoketjuihin perustuviin yrityksiin teknologiapinon jokaisella tasolla. Tiimimme noudattaa syvästi tutkimukseen perustuvaa lähestymistapaa.”

Ubisoft oli osallistunut myös yhtiön ensimmäiseen Digital Asset Fund -rahastoon, josta se keräsi 50 miljoonaa dollaria vuonna 2020 tukeakseen Lednin, Alexin, Multiksen, Paraswapin, Exlusiblen ja Rallyn kaltaisia kryptostartupeja. Ubisoftin viimeisimmän rahoituksen myötä White Starin hallinnoiman pääoman kokonaismäärä on hieman yli miljoona dollaria. Toinen Digital Asset Fund jatkaa ponnistelujaan krypton käyttöönoton viemiseksi valtavirtaan keskittyen erityisesti DeFi- ja lohkoketjupelaamiseen.

Ubisoft panostaa lohkoketjupelaamiseen

Videopelijätti Ubisoft on sinänsä ihanteellinen kumppani, sillä se on innokas tutkimaan lohkoketjuteknologian roolia pelaamisessa. Yhtiön talousjohtaja Frederick Duguet oli aiemmin todennut,

”Lohkoketju mahdollistaa entistä enemmän play-to-earn-pelaamista, jonka ansiosta yhä useammat pelaajat voivat ansaita sisältöä, omistaa sisältöä, ja uskomme, että se kasvattaa alaa melkoisesti. Olemme työskennelleet monien pienten yritysten kanssa, jotka ovat menossa lohkoketjuun, ja meillä alkaa olla hyvä tietotaito siitä, miten se voi vaikuttaa alaan, ja haluamme olla yksi keskeisistä toimijoista tässä.”

Ubisoft on jo lähtenyt tälle tielle investoimalla voimakkaasti Animoca Brandsiin, joka on The Sandbox -pelin ja metaversumin taustalla oleva emoyhtiö. Lohkoketjuyrityksiään jatkaen Ubisoft lanseerasi joulukuussa 2021 myös ensimmäisen NFT-mallistonsa, Digitsin, joka myytiin loppuun vain puolessa tunnissa. Yhtiö on myös panostanut voimakkaasti DOGAMÍn Petaverse-peliin ja tehnyt yhteistyötä The HBAR Foundationin kanssa Hedera-verkon tukemiseksi.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/04/ubisoft-bets-on-white-star-capital-for-web3-funding