Twitter vihjaa Ethereum- ja Bitcoin-osoiteintegraatioista

Twitter vihjaa Ethereum- ja Bitcoin-osoiteintegraatioista

Huhutun ominaisuuden sanotaan olevan tulossa Twitteriin, ja näyttää siltä, että sosiaalisen median alusta kehittää toimintoja kryptovaluuttojen laajamittaisen käyttöönoton mukaisesti.

Mobiilisovelluskehittäjä Alessandro Paluzzin twiitin mukaan Bitcoin (BTC) ja Ethereum (ETH) -osoitteet näkyivät vaihtoehtona Twitterin mobiilisovelluksen asetusten työkalurivillä.

Paluzzi sanoi, että Twitter ”työskentelee, jotta voit lisätä #Bitcoin- ja #Ethereum-osoitteesi” käyttäjän profiiliin. Tämä on oletettavasti linjassa ”Tip Jar” -toiminnon kanssa, joka lisättiin Twitteriin hiljattain toukokuussa. Raporttien mukaan tämä Bitcoin tippi-toiminto tulee hyödyntämään Lightning Network -maksualustaa Strikea. Paluzzi kuitenkin vihjaa, että ”ei ole välttämätöntä yhdistää Strike-tiliä”, jotta voi hyödyntää tai lisätä Bitcoin-osoitteita käyttäjän profiiliin.

Vaikka ominaisuuksia ei ole vielä täysin yksityiskohtaisesti eritelty, ja ne ovat sellaisenaan epävirallisesti julkistettuja, Twitterin tuotejohtaja Kayvon Beykpour teki vihjailevan retweetin toisesta Paluzzin lähettämistä kuvakaappausten ”vuodosta”, jossa esiteltiin yksityiskohtaisesti integrointi Bitcoinin Lightning Network -verkoston kanssa sosiaalisessa sovelluksessa, ja repostasi sen lainaus twiitillä, joka osoitti salama-emojin ja ”pian” nuoli-emojin.

Vaikka tippitoiminnot on jo toteutettu, Twitter ei ole virallisesti vahvistanut mahdollisuutta vastaanottaa tällaisia krypto-osoitteiden avulla. Tuoreissa uutisissa Square, joka on Twitterin sisaryhtiö, ilmoitti hiljattain työskentelevänsä ”hajautettujen rahoituspalvelujen” alustan parissa, jota se on alustavasti kutsunut nimellä ”TBD”.

Square ja Twitterin toimitusjohtaja Jack Dorsey on aiemmin vihjannut, että BTC-tippaus on osa sen laajempia aloitteita, kun se etenee krypto- ja lohkoketjutoimintojen integroimiseksi palvelukokonaisuuteensa, yhdistämällä ominaisuuksia kaupankäyntiin ja tilauksiin. Mielenkiintoista on, että Dorsey ei ole koskaan tukenut mitään aloitteita Ethereumista sekä Squaren että Twitterin puolelta, eikä kummallakaan yrityksellä ole Ethereum-sijoituksia.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/09/Twitter-Hints-At-ETH-And-BTC-Address-Integrations