Twitter kertoo suunnitelmistaan lohkoketjujen ja Web3 kehityksen saralla

Twitter kertoo suunnitelmistaan lohkoketjujen ja Web3 kehityksen saralla

Twitter on kertonut suunnitelmistaan sukeltaa syvälle kryptoalaan ja ilmoittanut perustavansa oman tiimin, joka keskittyy yksinomaan lohkoketjusovelluksiin ja Web3:een. Uusi tiimi, joka tunnetaan myös nimellä ”Twitter Crypto”, tutkii kaikkea Web3:een ja lohkoketjuihin liittyvää.

Sukellus kryptoalalle

Lohkoketjuihin ja Web3:een keskittyvän tiimin perustaminen kertoo Twitterin päättäväisyydestä sukeltaa syvälle orastavaan kryptoalaan. ”Twitter Crypto” pyrkii olemaan lohkoketjujen ja Web3:n keskus, mukaan lukien julkisilla lohkoketjuilla toimivien hajautettujen sovellusten (dApps) kasvava määrä.

Twitter on palkannut Tess Rinearsonin hoitamaan aloitetta, ja hän työskentelee teknologiajohtaja Parag Agarwalin alaisuudessa. Rinearson kertoi kehityksestä Twitterissä ja kertoi innostuneisuudestaan tilaisuudesta toteamalla,

”Olen innoissani voidessani kertoa, että olen liittynyt Twitteriin johtaakseni uutta tiimiä, joka keskittyy kryptoihin, lohkoketjuihin ja muihin hajautettuihin teknologioihin – mukaan lukien kryptovaluutat”.

Aikaisempi kokemus hajautetuista teknologioista

Ennen siirtymistään Twitteriin työskentelemään ”Twitter Crypton” parissa Rinearson työskenteli hajautettuja teknologioita kehittävän Interchainin kanssa. Rinearson on työskennellyt myös Interstellarin kanssa, joka on hajautettu pörssi ja kryptolompakko. Rinearson työskentelee myös Blueskyn kanssa sen lisäksi, että hän vastaa Twitter Crypton tehtävistä. Bluesky on Twitterin insinööritiimi, joka on omistautunut hajautetun sosiaalisen median järjestelmän rakentamiseen.

Suuret teknologiayritykset ovat yrittäneet keksiä, miten kasvaa Web3:n, internetin nykyisen version uuden iteraation, rinnalla. Web3 toimii julkisilla lohkoketjuilla ja on täysin hajautettu, toisin kuin internetin nykyinen versio Web2.

Iso panostus Bitcoiniin

Twitterin siirtyminen lohkoketjuihin ja Web3:een tapahtuu sen jälkeen, kun toimitusjohtaja Jack Dorsey oli vahvistanut Bitcoinin tulevaisuudeksi. Dorsey on todennut, että Square ja Twitter ovat syitä siihen, että hän on alkanut työskennellä Bitcoinin parissa. Dorsey oli jakanut ajatuksiaan Bitcoin 2021 -konferenssin aikana toteamalla,

”Bitcoin muuttaa ehdottomasti kaiken. En usko, että minun elinaikanani on mitään tärkeämpää työskennellä sen parissa.”

Twitterin ponnahdus digitaalisiin varoihin

Twitter ja Square ovat molemmat ilmoittaneet viime kuukausina useista etenemisistä digitaalisten varojen ekosysteemiin. Twitter on alkanut sallia käyttäjien tietyillä alueilla antaa vinkkejä Bitcoinissa. Tämä edeltää ehdotettua laajempaa sosiaalisen median käyttöönottoa. Twitter lisäsi myös, että se sallii pian käyttäjien autentikoida ei-fungible tokeninsa (NFT) sosiaalisen median alustalla.

Dorsey on myös hahmotellut suunnitelmia avoimesta alustasta hajautetun Bitcoin-pörssin luomiseksi TBD:n kautta, joka on osa Squarea. Suunnitelmissa on myös luoda helppokäyttöinen Bitcoin-louhintalaitteisto.

Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2021/11/twitter-creates-dedicated-crypto-team-to-focus-on-blockchain-and-web3