Twitter kertoo lisätietoja uudesta Tips toiminnosta

Twitter kertoo lisätietoja uudesta Tips toiminnosta

Twitter on virallisesti kertonut yksityiskohtia uudesta ominaisuudestaan, joka antaisi käyttäjille mahdollisuuden vastaanottaa maksuja muilta käyttäjiltä useiden maksuvaihtoehtojen, mukaan lukien kryptovaluutat

Huhut kryptoon integroidusta tippitoiminnosta alkoivat kiertää tämän kuun alussa, ja nyt Twitter on virallisesti ilmoittanut sen uudeksi toteutukseksi sovellukseensa.

”Ihmiset jakavat jo nyt maksulinkkejä twiiteissään. Tips tekee tästä helpompaa tarjoamalla yhden kiinteän paikan suoraan profiilissasi, jossa voit linkittää Cash App, Patreon, Venmo ja muut alustat, joilla ihmiset voivat tukea sinua”, Twitter kertoi virallisessa blogissaan.

Twitter kertoo, että ominaisuuden tarkoituksena on auttaa pienimuotoisia tekijöitä, yrityksiä tai asioita, saamaan tukea seuraajilta. Yritys kertoo, että ominaisuus otetaan käyttöön ensin iOS- ja iPadOS-laitteissa, ja Android-laitteet saavat päivityksen lähiviikkoina.

Ominaisuus korostuu käyttäjän profiilissa ”Follow”-painikkeen vieressä hänen sivullaan tai näytöllä. Kun sitä napauttaa, valintaa varten avautuu luettelo maksupalveluista tai -alustoista, jotka käyttäjä on päättänyt ottaa käyttöön. Twitter on listannut maksuvaihtoehdoiksi GoFundMe, PicPay, Bandcamp, Cash App, Chipper, Patreon, Razorpay, Wealthsimple Cash ja Venmo.

”Haluamme, että kaikilla Twitterissä on käytössään väyliä, joiden kautta voi saada maksun. Digitaaliset valuutat, jotka kannustavat useampia ihmisiä osallistumaan talouteen ja auttavat ihmisiä lähettämään toisilleen rahaa yli rajojen ja mahdollisimman pienellä kitkalla – auttavat meitä pääsemään tähän”

Twitter kertoo, että se ei ota mitään osuutta kaikista tapahtumista tippitoiminnon kautta, vaan käyttäjä ohjataan sovelluksen ulkopuolelle valitulle maksujenkäsittelykumppanille.

Tipsin virallisen lanseerauksen ohella Twitter on avannut sovelluksensa myös käyttäjille, jotka haluavat antaa tippiä Bitcoinilla, mutta palvelu on rajoitettu El Salvadorissa ja Yhdysvalloissa asuviin käyttäjiin, lukuun ottamatta Havaijilla ja New Yorkissa asuvia käyttäjiä. Käyttäjien, jotka haluavat vastaanottaa $BTC:tä, on ensin rekisteröidyttävä Strike-tilille ja nimettävä Strike-käyttäjätunnuksensa profiilinsa kautta. Ominaisuus on yhteensopiva minkä tahansa Bitcoin Lightning Network -lompakon kanssa lähettäjien käyttöön.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/09/Twitter-Launches-Tips-Enables-Bitcoin-Payments-Via-Lightning-Network-With-Strike