Texas aikoo tehdä osavaltiosta lohkoketjutoimialan keskittymän

Texas aikoo tehdä osavaltiosta lohkoketjutoimialan keskittymän

Yhdysvaltain senaattori Ted Cruz on paljastanut, että hän ja muut Texasin republikaanisen puolueen jäsenet haluaisivat tehdä osavaltiosta kryptovaluuttauniversumin keskuksen. Cruz teki tämän ilmoituksen Texas Blockchain Summit -tapahtumassa.

Paikallisen talouden jälleenrakentaminen

Pohjois-Amerikan suurimmasta Bitcoin-louhimosta Whinstonesta, on tullut nopeasti tärkeä osa kaupungin taloutta, sillä se on jo lisännyt noin 145 työpaikkaa, ja siitä on myös tulossa olennainen osa yhteisöä. Whinstonen toimitusjohtaja Chad Everett Harris on paljastanut, että suunnitelmissa on laajentaa louhintalaitosta ja tehdä siitä maailman suurin louhintalaitos.

Keskeinen osa Texasin tavoitteita

Rockdale sijaitsee aivan Teksasin kryptoalan kunnianhimon keskellä, sillä osavaltio vetää kryptovaluuttateollisuutta puoleensa, kun sekä liittovaltion että osavaltion lainsäätäjät työskentelevät lohkoketjujen teollisuuden perustan luomiseksi Teksasissa. Lohkoketjutoimialan johtajat paljastavat puolestaan, että heitä vetävät puoleensa Texasin halpa energia ja ystävälliset sääntelypolitiikat.

Yhdysvaltain senaattori Ted Cruz puhuessaan Texas Blockchain Summitissa, jossa oli noin 700 osallistujaa, sanoi, että hän toivoo, että Texasista tulee Bitcoin-universumin ja kryptoalan keskus. Republikaanipoliitikot esittivät kiihkeän puheenvuoron kryptoalan puolesta Texasissa.

Muutama epäilijä jää jäljelle

Syntymässä olevalla toimialalla on kuitenkin oma osuutensa epäilijöitä ja vastustajia. Useat henkilöt ovat huomauttaneet, että Bitcoinin kaltaisten kryptovaluuttojen louhiminen vaatii huomattavan paljon energiaa, mikä johtuu niiden Proof-of-Work Consensus -mekanismista. Tämä on herättänyt huomattavia huolia ympäristöstä ja lisäkuormituksesta, jota se aiheuttaisi Texasin jo ennestään ylikuormitettuun ja hauraaseen sähköverkkoon.

Kasvu on myös tapahtunut puuskittaisesti; vuonna 2018 kiinalainen yritys, joka suunnitteli kryptokaivostoimintaan erikoistuneita tietokoneita, lupasi 500 miljoonan dollarin investoinnin ja satoja työpaikkoja, mutta tämä ei toteutunut. Teksasin johtajat kuitenkin ajavat suunnitelmiaan eteenpäin: Texasin hallituksen jäsen Greg Abbot tapasi Texas Blockchain Councilin ja lupasi, että osavaltio olisi pian lohkoketjuteollisuuden ja kryptovaluuttojen ykköskohde.

Täydellinen yhdistelmä

Kryptoalan yrittäjien ja Texasin republikaanien mukaan krypto ja Texas ovat täydellinen pari. Senaattori Cruz kuvaili suhdetta sanomalla, että osavaltion eetoksen ja lohkoketjuteknologian välillä on luonnollinen synergia.

Hän lisäsi myös, että Texas ”leijonaksi” yrittäjiä, ja osavaltion sääntelyn vastaiset lait vetoavat erittäin houkuttelevasti kryptoteollisuuteen, joka painottaa suuresti yksityisyyttä. Cruz totesi, että kryptovaluuttateollisuus on ala, joka perustuu yksilönvapauteen, yksilön vastuuseen ja siihen, ettei se ole riippuvainen hallituksesta.

Everett Harris korosti tätä seikkaa edelleen toteamalla,

”Tulimme tänne vallan ja sääntelemättömien markkinoiden takia”, Harris sanoi. ”Tiesimme, että sähkö oli kilpailukyvyn osatekijä. Ja tiesimme, että suuressa mittakaavassa voisimme saada sähköä halvemmalla.

Energia- ja ilmastokysymykset

Kiina oli pitkään markkinajohtaja Bitcoinin louhinnan ja kryptovaluuttojen alalla. Bitcoiniin ja muihin kryptoihin kohdistuneiden hallituksen tiukkapipoisten toimien jälkeen, erityisesti ympäristöongelmien vuoksi, kryptoteollisuus on kuitenkin etsinyt vaihtoehtoisia vaihtoehtoja.

Texasin GOP-johtajat eivät ole esittäneet huolta energiankulutuksesta tai sen vaikutuksesta ilmastoon, ja senaattori Cruz totesi,

”Bitcoiniin tarvitaan paljon energiaa. Jos on yksi asia, jota Texasissa on suuria määriä, jos on yksi asia, josta Texas tietää, syvästi, se on energia.”

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/10/Texas-GOP-Representatives-Plan-To-Make-State-A-Cryptocurrency-Hub