Terra Luna pyrkii keräämään miljardi dollaria vaikeuksiin joutuneen UST:n tukemiseksi

Terra Luna pyrkii keräämään miljardi dollaria vaikeuksiin joutuneen UST:n tukemiseksi

Luna Foundation Guard pyrkii keräämään sijoittajilta miljardi dollaria, kun dollariin sidottu stablecoin romahti lähes puoleen arvostaan laajempien markkinoiden myllerryksen keskellä. Raporttien mukaan käteisrahoitus auttaa palauttamaan UST:n dollarisidonnaisuuden.

Luna Foundation Guard ryhtyy puolustamaan UST:tä

Aiemmin Luna Foundation Guard oli aiemmin ilmoittanut joukosta toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on puolustaa Terran taloutta ja UST-dollarin kiinnitystä, mukaan lukien 750 miljoonan dollarin arvosta BTC:n lainaaminen pörssin ulkopuolisille kaupankäyntiyrityksille, mikä auttaisi suojelemaan UST:n kiinnitystä, ja toinen 750 miljoonan dollarin laina myytyjen BTC:iden takaisinostamiseksi.

BTC:tä siirrettiin myös merkittävästi eräästä Luna Foundation Guardiin liittyvästä lompakosta, mikä herätti voimakasta spekulointia siirron lopullisesta kohteesta.

Elvytyssuunnitelma

Luna Foundation Guard yrittää nyt kerätä miljardi dollaria UST:n tukemiseksi, sillä sen arvo jatkaa romahtamistaan. UST:n kaltaisten algoritmisten stablecoinien on pysyttävä yksi-yhteen sen taustalla olevan fiat-valuutan, tässä tapauksessa dollarin, hinnan kanssa. Vakaakolikko kuitenkin putosi maanantaina 0,61 dollariin markkinoiden laajemman myynnin ansiosta ennen kuin se toipui 0,91 dollariin. Tämä elpyminen ei kuitenkaan riittänyt palauttamaan pariteettia dollarin kanssa. Juuri nyt 11.5 klo 14:15 UST arvo on $0.433 lähde: https://coinmarketcap.com/currencies/terrausd/

Raporttien mukaan Celsius, Jump, Jane Street ja Alameda käyvät neuvotteluja LUNA:n, Terran tokenin ostamisesta 50 prosentin alennuksella. Tämän jälkeen tokenit olisivat yhden vuoden lukitusjakson alaisia ja ne ansaittaisiin kuukausittain toisena vuonna. Kyseiset yritykset eivät ole vastanneet spekulaatioihin, eikä myöskään Luna Foundation Guard. Aiemmin Terran perustaja Do Kwon oli twiitannut, että he olivat lähellä ilmoittaa UST:n elvytyspaketin julkistamista, ja pyytänyt sijoittajia osoittamaan kärsivällisyyttä.

UST tulessa

Rahoituspyrkimys on Luna Foundation Guardin viimeisin yritys, jolla se toivoo voivansa palauttaa jonkinasteisen luottamuksen takaisin markkinoille. Aiemmin säätiö oli ilmoittanut lainanneensa 1,5 miljardin dollarin arvosta UST:tä ja Bitcoinia kolmansien osapuolten kaupankäyntiyrityksille. Alun perin säätiö oli suunnitellut ostavansa lähes 10 miljardin dollarin edestä Bitcoinia yrittäessään tukea stablecoinin kiinnitystä.

UST on joutunut kasvavan kritiikin kohteeksi pyrkiessään pitämään pariteettia dollarin kanssa, minkä se tekee suhteensa kautta LUNA-tokeniin. Hinta pidetään kurissa polttomekanismilla ja mahdollisuudella myydä 1 UST:lla 1 dollarin arvosta LUNAa. Kriitikot ovat huomauttaneet, että tämä operaatio on riippuvainen LUNAn hinnasta ja myös sen DeFi-alustasta, Anchorista, joka tuottaa jopa 20 prosentin tuoton likviditeetin kannustamiseksi. Anchorin talletukset ovat kuitenkin laskeneet merkittävästi, 14 miljardista dollarista 10 miljardiin dollariin.

Terra Lunan arvo on tippunut viikossa yli 95% Lähde: https://coinmarketcap.com/currencies/terra-luna/


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2022/05/luna-foundation-guard-looks-to-raise-1-billion-to-shore-up-embattled-ust