Spekulaatiot käyvät villinä onko Amazon hyväksymässä kryptovaluutat maksutapana

Spekulaatiot käyvät villinä onko Amazon hyväksymässä kryptovaluutat maksutapana

Verkkokaupan jättiläinen Amazon on käynnistänyt spekulaatiot siitä, että se saattaa harkita kryptovaluuttojen, kuten Bitcoinin, hyväksymistä maksutapana. Spekulaatioiden taustalla on se, että Amazon on julkaissut työpaikkailmoituksen ”digitaalisen valuutan ja lohkoketjutuotteen johtajasta” alustan maksutiimiin.

Työpaikkailmoitus

Spekulaatiot laukaisseessa työpaikkailmoituksessa todettiin, että Amazon Payments Acceptance and Experience -tiimi ”etsii kokenutta tuotejohtajaa kehittämään Amazonin digitaalisen valuutan ja lohkoketjun strategiaa ja tuotetiekarttaa”.

Ilmoituksessa todetaan edelleen,

”Hyödynnät lohkoketjuihin, hajautettuun kirjanpitoon, keskuspankkien digitaalisiin valuuttoihin ja kryptovaluuttoihin liittyvää toimialan asiantuntemustasi kehittääksesi tapausta kehitettäville kyvykkyyksille, ajaaksesi yleistä visiota ja tuotestrategiaa sekä saadaksesi johtajiston hyväksynnän ja investoinnit uusille kyvykkyyksille.”

Johtajan odotetaan myös tekevän tiivistä yhteistyötä tiimien kanssa eri puolilla yritystä, mukaan lukien Amazon Web Services. Työ Amazon Web Servicesin kanssa keskittyy teknisen strategian ja kyvykkyyksien, asiakaskokemuksen ja lanseerausstrategian kehittämiseen. Tällä hetkellä Amazon ei hyväksy kryptovaluuttamaksuja.

Digitaalisen valuutan ja lohkoketjun johtajan odotetaan myös toimivan hyvin itsenäisesti ja toimivan analyyttisesti. Johtajan odotetaan myös rakentavan innovatiivisia ratkaisuja nykyisiin ratkaisemattomiin ongelmiin työskentelemällä datan ja asiakasymmärryksen avulla.

Innovaatioiden innoittamana

Kysyttäessä sähköisen kaupankäynnin jättiläisen mahdollisuuksista hyväksyä kryptovaluuttoja, yhtiön tiedottaja totesi, että yhtiö on inspiroitunut kryptovaluutta-alalla tapahtuvasta innovaatiosta, ja se tarkastelee, miten tämä voisi sopia Amazoniin. Tällä hetkellä Amazon Web Services tarjoaa hallinnoitua lohkoketjupalvelua.

Yritykset hyppäävät kryptovaluuttapikajunan kyytiin

Amazon ei ole ainoa monikansallinen yritys, joka tutkii vaihtoehtoja kryptovaluuttojen suhteen. Teknologiajätti Apple oli myös julkaissut aiemmin tänä vuonna vastaavanlaisen työpaikkailmoituksen, jossa etsittiin liiketoiminnan kehityspäällikköä, jolla on kokemusta työskentelystä vaihtoehtoisten maksupalvelujen tarjoajien, kuten digitaalisten lompakoiden, kryptovaluuttojen, Fast Paymentsin ja BNPL:n kanssa.

Myös Tesla on jälleen kerran innostunut kryptovaluuttojen tulevaisuudennäkymistä, ja Teslan toimitusjohtaja Elon Musk vahvisti, että yhtiö aikoo enimmäkseen jatkaa Bitcoinin hyväksymistä maksuvälineenä sen jälkeen, kun on tehty jonkin verran due diligence -tutkimusta energiankulutuksen parantamisesta kryptovaluutan louhinnassa.

Twitter-Bitcoin-integraatio

Twitter on suhtautunut kryptovaluuttoihin merkittävästi myönteisesti, ja toimitusjohtaja Jack Dorsey on tuonut esiin hajautetun sosiaalisen median merkityksen. Hän totesi lisäksi, että Twitter integroi Bitcoinin, internetin ”globaalin natiivivaluutan”, tehden siitä merkittävän osan Twitterin toimintaa jatkossa.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Twitterin toimitusjohtaja Dorsey keskusteli Bitcoinin mahdollisesta integroinnista Twitteriin. Yhtiö aikoo integroida Bitcoinin useisiin nykyisiin Twitter-tuotteisiin ja uusiin tuotteisiin, kuten ”Tio Jar” ja ”Super Follows”. Dorsey totesi,

”Jos internetissä on natiivi valuutta, globaali valuutta, pystymme liikkumaan niin paljon nopeammin sellaisten tuotteiden kanssa kuin Super Follows, Commerce, Subscriptions, Tip Jar, ja pystymme tavoittamaan joka ikisen ihmisen planeetalla sen vuoksi sen sijaan, että menisimme markkinakohtaisesti markkinakohtaisesti”.”

Kryptovaluuttojen vahva kannattaja

Jack Dorsey uskoo kryptovaluuttoihin ja puhui niistä myös B Word -konferenssissa. Hän kuvaili Bitcoinia ”periaatteelliseksi ja jatkuvasti kehittyväksi” ja selitti samalla, miksi hän on niin härkäpäinen kryptovaluutan suhteen paneelikeskustelussa Ark Investin toimitusjohtajan Cathie Woodin ja Teslan toimitusjohtajan Elon Muskin kanssa.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/07/amazon-digital-currencies-payment