Solana Ventures on yhdessä Griffin Gaming Partnersin ja Forten kanssa ilmoittanut investoivansa 150 miljoonaa dollaria lohkoketjupelaamiseen

Solana Ventures on yhdessä Griffin Gaming Partnersin ja Forten kanssa ilmoittanut investoivansa 150 miljoonaa dollaria lohkoketjupelaamiseen

Sijoitus on Solanan toinen pelaamiseen keskittyvä sijoitus FTX:n ja Lightspeed Venture Partnersin kanssa solmimansa kumppanuuden jälkeen, jossa keskityttiin Web3-pelaamiseen keskittyvän sijoitusaloitteen luomiseen.

Solana Ventures on lohkoketjuekosysteemiin kuuluvan Solana Labsin strateginen investointihaara, jossa on yli 400 hanketta, jotka ovat jakautuneet DeFi-, NFT- ja Web3-verkostoihin.

Sijoittaminen Web3-pelikehittäjiin

150 miljoonan dollarin sijoitusyhteistyön tavoitteena on investoida Web3-pelikehittäjiin, jotka keskittyvät luomaan hajautettuja pelejä Solana-lohkoketjulla. Hajautetuissa peleissä käytetään usein non-fungible tokenien (NFTs) käsitettä, jossa hyödynnetään lohkoketjua ja sen tarjoamaa muuttumattomuutta digitaalisten kohteiden todentamisessa.

Kumppanuuden myötä Solana Ventures yhdistyy kahden lohkoketjupelialan merkittävän toimijan, Forten ja Griffin Gamesin, kanssa. Forte on yritys, joka on keskittynyt luomaan teknologiaa lohkoketjupohjaisia pelisovelluksia varten, kun taas Griffin on pääomasijoitusyritys, joka on vahvasti panostanut pelimarkkinoihin.

Kasvavat markkinat

Pelimarkkinoiden, joiden arvo on tällä hetkellä 173 miljardia dollaria, odotetaan ResearchAndMarketsin raportin mukaan kasvavan 314 miljardiin dollariin vuoteen 2026 mennessä. Merkittävä tekijä kasvussa on meneillään oleva pandemia, jonka vuoksi työntekijät ovat alkaneet tehdä töitä kotoa käsin, jolloin heillä on huomattavasti enemmän aikaa käytettävissään.

Lohkoketjupelaaminen ja lohkoketjupohjaiset pelit ovat antaneet pelaajille mahdollisuuden omistaa pelinsisäisiä digitaalisia esineitä, käydä niillä kauppaa, muuttaa omaisuuttaan rahaksi ja osallistua yhteisölliseen talouteen. Joissakin lohkoketjupeleissä pelaajat voidaan palkita osallistumisesta kryptovaluutoilla.

Forten toinen perustaja ja toimitusjohtaja Josh Williams totesi lohkoketjuteknologian ja NFT:iden tulosta pelimarkkinoilla,

”Siinä missä pelinkehittäjien oli ennen luotava jatkuvasti uutta sisältöä pelaajille, jotka voivat kuluttaa sitä kertaluonteisina ostoksina, NFT:iden (non-fungible tokens) ja muiden lohkoketjuteknologioiden myötä pelinkehittäjät voivat nyt tarjota … todellisia omistusoikeuksia ja luoda peleihinsä itseään ylläpitäviä ja kukoistavia talouksia.”

Uusi pelijärjestelmä

Lohkoketjupohjaiset pelit antavat pelaajille mahdollisuuden omistaa omaisuutensa sen sijaan, että he tekisivät ostoksia pelkästään viihteen vuoksi. Digitaalisen omaisuutensa todentamisen myötä pelaajat ja peliyhteisöt pääsevät käsiksi lukuisiin uusiin luoviin ja taloudellisiin toimintoihin.

Griffin Gamingin osakas Pierre Planche kertoi Solana Venturesin kanssa solmitusta kumppanuudesta,

”Pelaaminen ja interaktiivinen media eivät olisi lohkoketjun kulmakivi tänä päivänä, ellei yhteisö olisi saavuttanut monia teknisiä kehitysaskeleita viimeisen vuosikymmenen aikana – Solana on malliesimerkki, sillä se on auttanut viitoittamaan tietä skaalautuvuudella ja UX:llä, joka sopii näihin vaativiin kokemuksiin.”

Forten oma 725 miljoonan dollarin sijoitus

Tällä hetkellä Forte työskentelee yli 40 riippumattoman pelinkehittäjän kanssa ja on kerännyt yli 900 miljoonan dollarin rahoituksen korkean profiilin sijoittajilta, kuten Andreessen Horowitzilta (a16z), Warner Music Groupilta, Animoca Brandsilta, Tiger Globalilta ja Polygon Studiosilta. Se sai viime kuussa päätökseen myös B-sarjan, jossa Kora Management ja Sea Capital keräsivät 725 miljoonaa dollaria.

Forten alustan avulla pelinkehittäjät ja julkaisijat voivat integroida lohkoketjuteknologian saumattomasti peleihinsä, ja sen tuotteet palvelevat NFT:n luontia ja myyntiä, token-lompakoita ja muita palveluja, jotka on luotu erityisesti virtuaalivarojen hallintaan.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2021/12/solana-ventures-forte-and-griffin-invest-150-m-in-blockchain-gaming