Solana-pohjainen kryptovaluuttalompakko Phantom sai $9 miljoonan rahoituksen

Solana-pohjainen kryptovaluuttalompakko Phantom sai $9 miljoonan rahoituksen

Phantom, Solana-lohkoketjuekosysteemissä toimiva kryptolompakko, on saanut 9 miljoonaa dollaria hiljattain päättyneellä A-sarjan rahoituskierroksella, jota johti Andreessen Horowitz (a16z).

Sijoituksesta kertovan Phantomin blogikirjoituksen mukaan kerätyt varat käytetään tiimin kasvattamiseen, uusien ominaisuuksien lisäämiseen ja uusien lohkoketjujen tukemiseen jatkossa. Phantomin takana oleva tiimi on myös paljastanut, että he työskentelevät tiiviisti integroidakseen ominaisuuksia Ethereum 2.0:n kanssa sekä Ethereumin lohkoketjun päälle rakennettuja Layer 2 -ratkaisuja varten.

Rahoituskierrosta johti a16z, ja siihen osallistuivat Variant Fund, Jump Capital, DeFi Alliance ja Solana Foundation. Rahoituskierrokseen osallistui myös Initialized Capitalin toinen perustaja ja entinen Y Combinatorin kumppani Garry Tan.

”Phantomin missio on tarjota kaunis, helppokäyttöinen lompakko, joka yhdistää omaisuuserät ja antaa käyttäjille saumattoman kokemuksen, jonka avulla he voivat vaihtaa verkkojen välillä ilman sekaannusta ja osallistua aktiivisemmin ketjussa tapahtuvaan toimintaan”

Arianna Simpson, a16z:n partneri.

Phantomin lohkoketjulompakko mahdollistaa kryptokäyttäjien suoran vuorovaikutuksen lukemattomien Solana-ekosysteemissä olevien dAppien kanssa, ja siihen on tehty laajennuksia hajautettuja pörssejä, NFT-alustoja sekä lohkoketjupohjaisia pelejä varten. Phantomin lompakko on integroitu tärkeimpiin selaimiin, kuten Chromeen, Braveen, Mozillan Firefoxiin ja Microsoftin Edgeen.

Phantom-lompakon on hankkinut yli 40 000 käyttäjää huhtikuussa 2021 tapahtuneen varhaisen beta-käynnistyksensä jälkeen, minkä jälkeen se sai pikaisesti 500 000 dollarin avustuksen Solana-säätiöltä kehityksensä vauhdittamiseksi.

Kuten sen tiekartassa on määritelty, Phantomin lippulaivatuotteeseen, lompakkoon, lisätään lisää uusia ominaisuuksia, kuten kryptojen panostaminen ja integraatio laitteistolompakoiden, kuten Ledgerin, kanssa. Phantom aikoo myös julkaista sovelluksensa mobiiliversiot iOS- ja Android-alustoille, ja se integroi fiat-järjestelmän maksuvaihtoehdon sovelluksen sisällä kumppaninsa Moonpayn kautta.

”Maailman siirtyessä multi-chain-tulevaisuuteen betaryhmämme osallistujien suuri kiinnostus osoittaa, että tiimimme on suunnitellut DeFi-lompakon massoille, joka on ainutlaatuisessa asemassa tarjoamaan käyttäjille arvoa, joka on erilainen kuin mikään muu vastaava tuote markkinoilla”

Phantomin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Brandon Millman.

a16z:n tuki tarkoittaa, että Phantom seuraa nyt samankaltaisia pääomasijoitusyhtiön tukemia hankkeita, kuten MetaMask, WalletConnect ja Fortmatic. a16z on myös Solanan pääsijoittaja, joka johti sen 314 miljoonan dollarin arvoista token-myyntiä. Viimeaikaisissa uutisissa a16z on perustanut 2,2 miljardin dollarin kryptorahaston vahvistaakseen asemiaan kasvavassa krypto- ja lohkoketjuavaruudessa.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/07/Solana-based-Crypto-Wallet-Phantom-Raises-9-million-For-Its-Series-A