Solana käynnistyi uudelleen katkoksen jälkeen

Solana käynnistyi uudelleen katkoksen jälkeen

Solana-yhteisön validoijat, jotka käynnistivät onnistuneesti uudelleen Solanan lohkoketjun, ratkaisivat Solana-lohkoketjun suuresta liikenteestä johtuvat toistuvat transaktio-ongelmat.

Tiistaina Solana-säätiö päivitti yhteisölle sosiaalisessa mediassa, että verkko oli ehtymässä resursseista, mikä aiheutti transaktio-ongelmia sen yleensä suuren läpimenon lohkoketjussa. Verkon ylläpitäjät paljastivat myös, että kolmannen osapuolen validoijat on otettu mukaan järjestelmän täydellistä uudelleenkäynnistystä varten.

Validoijat väittivät, että transaktiolohkoja ei viimeistelty kunnolla, koska tietyt transaktiot kestivät pidempään kuin verkkokoodin mukaan sallittu aika. Keskiviikkona Solana twiittasi lopulta yhteisön onnistuneesta uudelleenkäynnistyksestä.

”Solana-validoijat-yhteisö sai onnistuneesti päätökseen Mainnet Betan uudelleenkäynnistyksen päivityksen 1.6.25:een jälkeen. Dappit, lohkoetsimet ja tukijärjestelmät palautuvat seuraavien tuntien aikana, jolloin täysi toiminnallisuus pitäisi olla palautettu.”

Solana pääsee teknisten vaikeuksien ytimeen

Ongelmista puhuessaan Solana Labsin toimitusjohtaja Anatoli Jakovenko selitti epävakauden johtuvan bottien tuottamien transaktioiden tulvasta Raydiumissa, hiljattain lanseeratussa hajautetussa rahoitusprotokollassa. Hän huomautti myös, että liiallinen haarautuminen johtui jonojen nopeasta kasvusta, jotka välittävät transaktioita lohkojen tuottajille.

Kasvoiko Solana liian nopeasti?

Solana on ollut yksi vuoden nopeimmin nousevista kryptovaluutoista. Se on tällä hetkellä maailman seitsemänneksi suurin kryptovaluutta markkinakapasiteetiltaan (47 miljardia dollaria), ja se on noussut yli 30 000 prosenttia vuoden takaisesta alimmasta 50 sentin arvostaan. Lisäksi kolikko on yli kaksinkertaistunut viimeisen kuukauden aikana, ja sen arvo oli korkeimmillaan 211 dollaria viime torstaina.

FRNT Financialin tietojen ja analyysien johtajan Strah Savicin mukaan Solana-lohkoketjun ongelmat voivat kuitenkin johtua testauksen puutteesta. Hän totesi,

”Siinä on joitakin mielenkiintoisia teknisiä ominaisuuksia, mutta realistisesti Solanaa ei ole vielä täysin testattu livenä. Todennäköisesti näemme lohkoketjuteknologian kokeellisen luonteen toteutuvan.”

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source:  https://www.cryptodaily.co.uk/2021/09/solana-mainnet-beta-restart