Solana jälleen kerran alhaalla DDos-hyökkäyksen jälkeen

Solana jälleen kerran alhaalla DDos-hyökkäyksen jälkeen

Toinen raportoitu DDos-hyökkäys oli syy viimeisimpään Solana-verkon häiriöön. Tämä on kolmas tällainen hyökkäys Solana-lohkoketjuun viimeisten kuuden kuukauden aikana.

Colin Wu Wu Blockchainista kertoi uutisesta twiitillä Wu Blockchainin Twitter-tilillä.

Tätä kirjoitettaessa Solana ei ole vahvistanut eikä kiistänyt hyökkäystä, vaikka Wun mukaan verkko oli korjannut ongelman kello 7:ään mennessä (UTC+8).

Yahoo Stylen artikkelin mukaan Solanan toinen perustaja Raj Gokal sanoi, että aiempi joulukuussa tehty hyökkäys, joka oli myös raportoitu DDos-hyökkäys, ei ollut sellainen. Sen sijaan hän totesi, että SolChicks-pelin IDO oli aiheuttanut voimakasta ruuhkaa, joka oli hidastanut lohkoketjua.

Viimeisin suuri katkos, josta Solana kärsi, tapahtui viime vuoden syyskuussa. Tuolloin verkko oli alhaalla 17 tuntia transaktioiden vyöryn jälkeen. Hinta romahti noin 30 prosenttia, 220 dollarista 140 dollariin.

Solana on vielä suhteellisen nuori lohkoketju, ja hyökkäykset ovat aina mahdollisia. Kehittäjien on kuitenkin estettävä tällaiset käyttökatkokset, jotta suurten sijoittajien kiinnostus säilyisi, jotta ne pysyisivät suurina.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/01/solana-down-yet-again-after-reported-ddos-attack