Solana integroituu Brave-selaimeen

Solana integroituu Brave-selaimeen

Brave selaimen takana oleva tiimi on ilmoittanut, että yksityisyyteen keskittyvä selain integroituu Solana-lohkoketjuun. Kumppanuuden ansiosta voi tuoda Solana-pohjaisia hajautettuja sovelluksia (dApps) suoraan Brave-selaimeen.

Solana edistää myös Brave selaimen natiivivaluutan, Basic Attention Tokenin (BAT), käyttöönottoa sen hajautettujen sovellusten käyttäjien keskuudessa.

Solanan Breakpoint-konferenssi

Uutinen julkistettiin Solanan Breakpoint-konferenssissa, joka järjestetään Lissabonissa. Braven ja BATin toimitusjohtaja ja toinen perustaja Brendan Eich ja Solanan toimitusjohtaja ja perustaja Anatoly Yakovenko kertoivat yksityiskohtia siitä, miten Brave ja Solana tekevät yhteistyötä ja tuovat Solanan lohkoketjun parhaat lompakko-ominaisuudet Braven työpöytä- ja mobiiliselaimiin vuonna 2022.

”Olemme tehneet yhteistyötä @solanan kanssa integroidaksemme sen selaimeen ja tehdaksemme siitä oletusarvoisen DApp-tuen. Tuomme pian Solana-lohkoketjun luokkansa parhaat lompakko-ominaisuudet työpöytä- ja mobiiliselaimiin. #BreakpointLisbon”

Solana-lohkoketju integroidaan Brave-selaimeen, mikä tarjoaa oletuksena Solana-ekosysteemin Brave-käyttäjille. Bravella on 42 miljoonaa aktiivista kuukausittaista käyttäjää ja 1,3 miljoonaa todennettua sisällöntuottajaa. Brave tulee myös käyttämään Solanaa oletuksena Solana-natiivien ja ketjujen välisten dAppien osalta.

Solanan nopeat ja edulliset maksutapahtumat

Solana mahdollistaa nopeat ja halvat transaktiot, mikä auttaa nopeuttamaan DeFi- ja Web3-käyttöönottoa. Ethereumilla on huomattavan korkeat transaktiomaksut DeFi:n kasvavan kiinnostuksen vuoksi, mikä on estänyt melkoisen määrän käyttäjiä tutustumasta DeFi:hen ja transaktioihin. Nopeimpana lohkoketjuna Solana pyrkii merkittävästi skaalaamaan lohkoketjutransaktioita erittäin alhaisilla transaktiomaksuilla, mikä auttaa lisäämään DeFi:n omaksumista.

Käyttäjien ja kehittäjien kysyntä

Solanan ja Braven välistä kumppanuutta mainostetaan suorana seurauksena sekä käyttäjien että kehittäjien esittämästä vaatimuksesta. Braven toimitusjohtaja ja toinen perustaja Brendan Eich totesi,

”Kun yhä useammat käyttäjät ja luojat tarvitsevat työkaluja nopeaan ja kohtuuhintaiseen pääsyyn hajautettuun Webiin, tämä integraatio tasoittaa saumattomasti tietä seuraavalle miljardille kryptokäyttäjälle sovellusten ja tokenien valjastamiseen.”

Solana Labsin toimitusjohtaja Anatoli Jakovenko kommentoi kumppanuudesta puhuessaan,

”Miljardeille ihmisille mobiiliverkko tulee olemaan portti Web3:een. Syvä integraatio selainten kanssa on avainasemassa, jotta DApps voi rakentaa parhaita web-kokemuksia. Braven ilmoitus Solana-lompakon tuesta kaikissa selainversioissa on tärkeä askel, jotta seuraavat miljardi käyttäjää pääsevät Solanaan.”

Muut toteutukset

Solanan ja Braven välinen integraatio mahdollistaa myös Solanan DEX-aggregaattorin swapit, NFT-tuen, SPL-tokenit ja tilien luomisen. Solana toteuttaa myös ”Themis-protokollan” Solana-verkossa. Brave kehittää Themis-protokollaa, ja sen toteuttaminen Solanassa on tärkeä virstanpylväs BAT 2.0 -tiekartassa. Solana edistää myös BAT:n edistämistä Solana-verkossa ja Solana-verkkoon rakennettuja hajautettuja sovelluksia.

Web3-selaimen valinta

Brave on monien valinta Web3:n käyttämiseen. Braven käyttäjät voivat käyttää Web3:a matkapuhelimella turvallisemmassa ympäristössä, etenkin kun lompakko-osoitevuodot ovat yleistymässä ja huolestuttavat Web3:n käyttäjiä. Brave tarjoaa käyttäjille paremman vaihtoehdon jo olemassa oleville Web3-lompakoille.

Brave jatkaa myös Ethereumin tukemista ja integroi Brave-selaimeen tuen muille lohkoketjuille. Brave uskoo myös, että moniketjuinen, lohkoketjuista riippumaton lompakko on avainasemassa DeFi:n käyttöönotossa.

Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2021/11/brave-to-integrate-solana-blockchain-into-its-privacy-centric-browser