SoftBank sijoittaa 93 miljoonaa dollaria Sandbox metaversumiin

SoftBank sijoittaa 93 miljoonaa dollaria Sandbox metaversumiin

SoftBankin Vision Fund 2 johti hiljattain Sandbox-pelialustan sijoituskierrosta, jossa kerättiin yhteensä 93 miljoonaa dollaria.

Onnistunut B-sarjan varainkeruu

Hongkongissa sijaitseva pelialusta, jonka lohkoketjupelien kehittäjä Animoca Brands omistaa pääosin, antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda NFT-pohjaisen virtuaalimaailman, jossa he voivat rakentaa, omistaa ja hyödyntää rahallisesti virtuaalista pelikokemustaan Ethereum-lohkoketjussa. Yli 500 000 käyttäjän Sandbox on tiettävästi tuottanut yli 144 miljoonan dollarin bruttotuotot. Sen viimeisin B-sarjan rahoituskierros keräsi yhteensä 93 miljoonaa dollaria SoftBankin johdolla.

Metaversumin laajentaminen

Sandbox aikoo käyttää pääomaa rahoittaakseen luojiensa taloutta ja laajentuakseen pelaamisesta muille aloille, kuten muotiin, arkkitehtuuriin ja jopa virtuaalikonsertteihin. Sebastien Borgetin mukaan, joka on toinen perustaja ja COO,

”Olemme luomassa tätä avointa metaversumia. Asemoimme Sandboxin niitä jättimäisiä teknologiayrityksiä vastaan, jotka vaativat metaversumia omakseen, ja tarjoamme vaihtoehdon, jossa käyttäjät ovat etusijalla.”

Facebookin ilmoitettua viime viikolla nimenmuutoksestaan sijoittajat ovat kiinnostuneempia kuin koskaan yrityksistä, jotka pystyvät luomaan metaversumi kokemuksen pelaamiseen ja muihin toimintoihin. Sandbox-tokenin arvo on myös noussut yli 200 prosenttia sen jälkeen, mikä osoittaa, että yhtiön päätös laajentaa metaversumi kokemustaan on nyt enemmän kuin koskaan aiheellinen. Lähes 2 miljardin dollarin markkina-arvollaan Sandboxin token on kypsä sijoituskohteeksi.

SoftBankin ensimmäinen kryptovarallisuussijoitus

SoftBank on aiemmin johtanut tänä vuonna useita rahoituksia NFT:hen liittyviin yrityksiin, mukaan lukien startup Candy Digital ja NFT-fantasiajalkapallopeli Sorare. Tämä on kuitenkin ensimmäinen SoftBankin Vision Fund 2:n tekemä sijoitus yritykseen, joka laskee liikkeeseen omaa kryptovaluuttaa. Toistaiseksi sijoitusyhtiö on rahoittanut vain lohkoketjuprojekteja ja päättänyt pysyä erossa kolikoista. SoftBankin toimitusjohtajan Rajeev Misran mukaan yhtiö on päättänyt olla ostamatta kryptovaluuttaa, koska se ei voi soveltaa matemaattista mallia tällaisiin sijoituksiin. He olivat keskittäneet huomionsa ensisijaisesti lohkoketjuarkkitehtuuriin ja sen sovelluksiin koulutuksessa ja biotieteissä kehitysmaissa.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/11/softbank-leads-93m-investment-round-for-the-sandbox