SnoopDogg paljastaa olevansa NFT-keräilijä CozomoMedici

SnoopDogg paljastaa olevansa NFT-keräilijä CozomoMedici

SnoopDogg paljasti Twitterissä, että hän on NFT-keräilijä CozomoMedico, salaperäinen Twitter-käyttäjä, joka on kerännyt miljoonien dollarien arvosta NFT:tä ja joka on kiusoitellut henkilöllisyydellään yli kuukauden ajan.

Kuuluisan räppärin yksinkertainen lausunto ”Olen @CozomoMedici.” sai kryptomaailman sekaisin. Vaikka jotkut Twitter-käyttäjät ehdottivat, että lausunto oli valeuutinen, toiset totesivat, että tämä tarkoitti sitä, että Snoop Dogg/ CozomoMedici ”omistaa nyt 8 kryptopunkkia, 6 robotti-meebittiä, luuranko-meebitin ja jättimäisen kokoelman artblockeja”.

Tähän asti CozomoMedicin henkilöllisyys on ollut tuntematon, ja monet Twitter-käyttäjät ovat spekuloineet hänen henkilöllisyydestään, mikä lisää entisestään NFT-keräilijän mysteeriä. CozomoMedici twiittasi 16. syyskuuta, että hän paljastaisi henkilöllisyytensä, jos hänen tilinsä saavuttaisi 10 000 seuraajaa 20. syyskuuta mennessä:

”Hyvät ystävät, olen miettinyt tätä paljon ja tajunnut, että tosielämän julkkisstatukseni saattaa tuoda NFT:lle paljon tervetulleita silmäpareja. Joten jos saavutan 10 000 seuraajaa viikonloppuun mennessä, maanantaina 20. syyskuuta ”doxaan” itseni ja paljastan todellisen henkilöllisyyteni.”

CozomoMedici, jolla on 30 000 seuraajaa Twitterissä, ylitti 10 000 seuraajan tavoitteensa ja lisäsi, että hän antaa yhden ETH:n yhdelle satunnaiselle henkilölle, joka löytää identiteettinsä paljastavan twiitin ja jakaa sen.

Sen lisäksi, että SnoopDogg (oikealta nimeltään Calvin Cordozar Broadus Jr.) on ikoninen räppäri, hän on myös älykäs liikemies ja sijoittaja. Hän on sijoittanut merkittävästi kryptovaluuttaan ja NFT:ään SnoopDogg-brändinsä alla ja esitteli ensimmäisen NFT-kokoelmansa ”A Journey with the Dogg” maaliskuussa Crypto.com-alustalla. Hän ilmoitti kiinnostuksestaan NFT:tä kohtaan jo maaliskuussa ja totesi tuolloin:

”Olen nähnyt pelin muuttuvan vuosien varrella analogisesta digitaaliseen, ja olen aina iloisempi, kun teknologia antaa faneille mahdollisuuden olla yhteydessä artisteihin. NFT:t ovat uskomaton innovaatio, ja on kunnia tehdä ensimmäinen pudotukseni Crypto.com/NFT:n kanssa.”

CozomoMedicin henkilöllisyyden paljastumisen jälkeen monet Twitter-käyttäjät paljastivat sekä yllätyksensä että ilonsa siitä, että tunnettu henkilö on merkittävä NFT:n tukija ja keräilijä. Vaikka CozomoMedicin henkilöllisyys on nyt tiedossa, SnoopDogin alterego korosti twiitissään, että hän aikoo pitää tilin keskittyneenä NFT:hen eikä mainita enää toista tiliään.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/09/snoopdog-reveals-he-is-nft-giant-cozomomedici-twitter