Singaporen keskuspankin virkamies tukee kryptovaluuttoja

Singaporen keskuspankin virkamies tukee kryptovaluuttoja

Singaporen keskuspankin toimitusjohtaja on todennut, että maa on luomassa sääntelykehystä kehittääkseen kryptoteollisuuttaan globaaliin mittakaavaan.

Singaporen rahaviranomaisen (MAS) toimitusjohtaja Ravi Menon on todennut, että Singapore pyrkii kehittymään globaalin kryptoteollisuuden keskeiseksi toimijaksi luomalla vahvat säädökset, jotka voivat auttaa kryptofirmoja käsittelemään erilaisia väyliä asiakkaiden riskeistä. Menon selvensi myös, että sen sijaan, että se ottaisi käyttöön Kiinan kaltaisen kaiken kieltävän lähestymistavan, MAS keskittyy luomaan asianmukaisen sääntelykehyksen, joka voi ohjata laillista kryptotoimintaa maassa.

Kryptopohjaisessa toiminnassa on pohjimmiltaan kyse investoinnista tulevaan tulevaisuuteen, jonka muoto ei ole tässä vaiheessa selvä. Mikäli emme pääse mukaan tähän peliin, mielestäni vaarana on Singaporen jääminen jälkeen. Varhaisessa vaiheessa mukaan pääseminen tarkoittaa, että meillä on etumatkaa ja voimme ymmärtää paremmin sen mahdollisia hyötyjä sekä riskejä.

Singaporen rahaviranomaisen (MAS) toimitusjohtaja Ravi Menon

Menonin mukaan MAS tutkii parhaillaan krypto- ja lohkoketjuteknologian kehittämistä, jotta maa voisi valmistautua internetin kolmanteen sukupolveen. Aiemmin MAS oli liittynyt Australian, Malesian ja Etelä-Afrikan keskuspankkien kanssa aloitteeseen testata ja kehittää yhteistä alustaa, joka mahdollistaisi rajatylittävät digitaaliset valuuttakaupat.

Sääntely suosii laatua määrän sijaan

Singapore on jo saavuttanut maineensa maailmanlaajuisena varallisuuden keskuksena, ja sen kryptoystävälliset politiikat ovat houkutelleet monia yrityksiä, jotka ovat kohdanneet sääntelyn vastustusta muualla maailmassa. Siksi MAS pyrkii lisäämään suojatoimia laittoman toiminnan ja muiden riskien estämiseksi. Sääntelyviranomainen käyttää enemmän aikaa, energiaa ja resursseja lisenssihakemusten arviointiin varmistaakseen, että ne täyttävät sen korkeat vaatimukset. Sittemmin vain kolmen kryptofirman hakemukset on hyväksytty, kun taas kaksi muuta on hylätty. Menon on selventänyt, että sääntelyviranomainen valitsee laadun määrän sijasta, kun se tarkastelee kryptofirmoja, jotka haluavat perustaa liikkeen Singaporeen. Tarkoituksena on saada hyötyä muustakin kuin rahoitusalasta.

”Jos ja kun kryptotalous tavallaan lähtee liikkeelle, haluamme olla yksi johtavista toimijoista. Se voisi auttaa luomaan työpaikkoja, luoda lisäarvoa, ja uskon, että rahoitussektorin lisäksi myös muut talouden alat hyötyvät mahdollisesti.”

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/11/central-bank-official-supports-singapores-global-crypto-ambitions