Samsung integroi NFT-ominaisuudet uuteen Smart TV -sarjaansa

Samsung integroi NFT-ominaisuudet uuteen Smart TV -sarjaansa

NFT:t. Kotona. Televisiossa. Kyllä, juuri tämän Samsung tuo kuluttajateknologian alalle tänä vuonna. Ennen tämän vuoden CES-messuja (Consumer Electronics Show 2022) julkistetut Samsungin Micro LED-, Neo QLED- ja The Frame -malliston uudet mallit tarjoavat pääsyn NFT Platform -sovellukseen sekä analytiikan kojelaudan NFT-markkinapaikkojen yhdistämistä varten.

”NFT:iden kysyntä on kasvussa, joten ratkaisun tarve nykypäivän pirstaleiseen katselu- ja ostomaailmaan ei ole koskaan ollut suurempi”

Ei ole yllätys, että Samsung esittelee laitteistossaan tällaisen ominaisuuden. Samsungin pääomasijoitusosasto Samsung Next on tehnyt joukon sijoituksia NFT- ja metaversiohankkeisiin osallistumalla The Sandboxin 93 miljoonan dollarin B-sarjan sijoituskierrokseen sekä Ready Player Me:n 13 miljoonan dollarin A-sarjan sijoituskierrokseen.

Laitteistopuolella Samsung alkoivat valmistaa kryptolouhintalaitteistoja jo vuonna 2018 toimittamalla ASIC-louhintasiruja kiinalaiselle kryptolouhintayritys Bitmainille muiden suurten piintoimittajien, kuten TSMC:n (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company), ohella. Samana vuonna Samsung alkoi suunnitella ja valmistaa omia ASIC-louhintalaitteitaan. Jo tätä ennen, vuonna 2017, Samsung esitteli kryptoalttiuttaan valmistamalla Bitcoin-louhintalaitteiston, joka koostui 40 ”kierrätetystä” Galaxy S5 -puhelimesta. Siirry eteenpäin vuoteen 2022, jolloin NFT:stä on tullut pelin nimi, ja Samsungin uusi tarjonta on käytännössä alan ensimmäinen.

”Vuonna 2022 Samsung esittelee maailman ensimmäisen televisioruutuun perustuvan NFT-etsivän ja markkinapaikka-aggregaattorin, uraauurtavan alustan, jonka avulla voit selata, ostaa ja näyttää suosikkitaiteesi – kaikki yhdessä paikassa”,

Samsung ilmoitti lehdistötiedotteessa

Samsungin mukaan huippuluokan televisiot integroitiin NFT-ominaisuuksiin, jotka auttavat ”digitaalisten taideteosten löytämisessä, ostamisessa ja kaupankäynnissä”. NFT:t eli non-fungible tokensit ovat saaneet kiihtyvää hyväksyntää ja suosiota edellisenä vuonna, ja vuonna 2022 alkaa muodostua samanlainen trendi.

Uudet älytelevisiot varustetaan ”intuitiivisella, integroidulla alustalla”, jonka avulla käyttäjät voisivat tutkia, tarkastella, kaupata ja hallita NFT:tä sekä omia NFT-kokoelmiaan. NFT:n kauppahistoria ja lohkoketjun metatiedot ovat myös saatavilla analytiikan kojelaudalla.

Samsung ei ole kertonut tarkemmin, mitkä NFT-alustat integroidaan sen tarjontaan. Samsung vahvistaa, että sen uusissa älytelevisioissa näkyvät NFT:t säilyttävät kunkin teoksen esiasetetut mitat ja pikselimäärittelyt, joten käyttäjät voivat ”olla varmoja siitä, että [heidän] työnsä näyttää moitteettomalta ja alkuperäisen kuvanlaadun mukaiselta”.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/01/samsung-integrates-nft-features-for-its-new-smart-tv-series