Reddit aloittaa sisäiset testit NFT-profiilikuville

Reddit aloittaa sisäiset testit NFT-profiilikuville

Muutama päivä sen jälkeen, kun Twitter julkaisi uuden NFT-profiilikuvan todentamisominaisuuden, sosiaalinen uutisten kokoamis- ja keskustelualusta Reddit paljasti samankaltaisia ominaisuuksia, joita se nyt työstää.

Yksityiskohdat Redditin sisäisistä NFT-profiilikuvien testeistä paljastettiin ensimmäisen kerran Techcrunchin haastattelussa, jossa Redditin tiedottaja Tim Rathschmidt kertoi, miten heidän alustansa, jolla on noin 430 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukausittain, työskentelee NFT-profiilikuvien toteuttamiseksi käyttäjille.

Ominaisuus antaa käyttäjille mahdollisuuden liittää kuvia, jotka perustuvat NFT:n, jotka on todennettu käyttäjän ostamiksi tai omistamiksi.

”Tutkimme aina tapoja tarjota lisäarvoa Redditin käyttäjille ja yhteisöille. Tällä hetkellä testaamme mahdollisuutta käyttää NFT:itä profiilikuvina (avatareina) ja todentaa omistajuus”, ”Kyseessä on pieni, sisäinen testi, eikä päätöksiä ominaisuuden laajentamisesta tai käyttöönotosta ole tehty”,

Redditin tiedottaja Tim Rathschmidt

Tuore haastattelu, jossa paljastettiin keskeneräiset NFT-ominaisuudet, voidaan nähdä vastauksena aiempiin integrointipyrkimyksiä koskeviin tietovuotoihin. Eräs sovelluskehittäjä vuoti seuraavan bannerin, jonka väitetään olleen Redditin tekemä uuden ominaisuuden mainostamiseksi:


Reddit on ollut eräänlainen krypto- ja NFT:iden kasvualusta, jossa on omat sivut, kuten nft.reddit.com, ja erittäin aktiiviset kryptoaiheisiin keskittyvät subredditit, kuten r/dogecoin, r/superstonk, r/cryptocurrency, r/amcstock ja r/bitcoin. Vuonna 2021 Reddit haki listautumisantia, mikä käynnisti spekulaatiot siitä, olisiko Reddit itse siirtymässä kohti tiiviimpää integraatiota kryptoalan kanssa, ellei jopa kokonaan lanseeraamassa omaa natiivia tokenia.

Erityisesti Redditin viimeisintä sijoituskierrosta ennen listautumishakemusta johti Fidelity Investments, johtava rahoituspalveluyritys, jolla on vahvat asemat kryptosijoituksissa Fidelity Digital Assetsin, sen institutionaalisen kryptovarojen säilytys- ja kryptovaluuttakauppa-alustan kautta.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/01/reddit-begins-internal-tests-for-nft-profile-photos