Ray Dalio kommentoi kryptovaluuttoja uusimmassa haastattelussa

Ray Dalio kommentoi kryptovaluuttoja uusimmassa haastattelussa
7 November 2018; Ray Dalio, Photo by Harry Murphy/Web Summit via Sportsfile

Maailman suurimman hedge-rahaston Bridgewater Associatesin perustaja Ray Dalio kertoi näkemyksensä kryptovaluuttojen sääntelystä David Rubensteinin haastattelussa.

Sijoittaja ja New York Timesin bestseller-kirjailija Ray Dalio puhui hiljattain The David Rubenstein Show’ssa Kiinan noususta, meditaation merkityksestä ja kryptoihin sijoittamisesta. Show on rahoittaja ja hyväntekijä David Rubensteinin idea, ja se on sarja amerikkalaisten johtajien ja yrittäjien haastatteluja.

Dalio oli aiemmin myöntänyt ostaneensa sekä Bitcoinia että Ethereumia, todeten tuolloin, ettei hänellä ole hallussaan paljon kumpaakaan kryptovaluuttaa, mutta uskoi, että on tärkeää pitää kryptovaluuttaa osana hyvin hajautettua salkkua.

”Näen sen vaihtoehtoisena rahana ympäristössä, jossa käteisen rahan arvo on reaalisesti heikkenemässä. Ja minusta on erittäin vaikuttavaa, että viimeisten 10-11 vuoden aikana tuo ohjelmointi on edelleen pitänyt pintansa. Bitcoinia ei ole hakkeroitu ja niin edelleen. Ja se on otettu käyttöön.”

Dalion viimeisimmät kommentit vahvistavat, että hänellä on edelleen ”pieni prosenttiosuus” salkustaan kryptovaluutassa, mutta hän kertoi kuitenkin huolensa joistakin kryptossa havaitsemistaan ongelmista ja totesi:

”Halusin hajauttaa, mutta se on hyvin riskialtis sijoitus, koska he voivat seurata, kuka toimii sillä. Se tullaan kieltämään, luultavasti eri hallitusten toimesta”

Dalion mukaan digitaaliset varat saavat liikaa huomiota, ja Rubensteinin kysyessä, miten hän ennakoi krypton vaikuttavan maailmanjärjestykseen, hän lisäsi:

”Me tulemme kyseenalaistamaan rahan vaihtovälineenä, mutta se on myös varallisuuden varasto. Tulemme kyseenalaistamaan, mitkä ovat oikeat varallisuuden arvovarastot. Tulet näkemään ympäri maailmaa digitaalinen versio siitä tapahtuu monissa muodoissa ja tulet näkemään muita rahan muotoja”


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2022/02/ray-dalio-believes-crypto-may-be-outlawed-still-holds-onto-bitcoin-ethereum