QANplatform esittelee kvanttihyökkäyksen kestävää lohkoketjua

QANplatform esittelee kvanttihyökkäyksen kestävää lohkoketjua

Kvanttihyökkäyksiä kestävä lohkoketju QANplatform on ilmoittanut QAN TestNet -lohkoketjunsa merkkipaalun julkisesta julkaisusta ja osoittanut, miten se ratkaisee useita perustavanlaatuisia ongelmia, jotka uhkaavat vakiintuneiden lohkoketjujen, kuten Bitcoinin ja Ethereumin, menestystä.

QAN TestNetin julkaisu tapahtuu samanaikaisesti QANplatformin teknologiaa, mukaan lukien sen monikielistä älysopimusta QAN Virtual Machinea, koskevan IBM Platinum -kumppanin auditoinnin tulosten kanssa.

QANplatform on kerroksellinen hybridilohkoketju, joka on suunniteltu kestämään kvanttitietokoneiden hakkerointia, joka on yksi muiden lohkoketjujen suurimmista huolenaiheista. Vaikka kvanttikoneet eivät ole vielä toteuttaneet potentiaaliaan, kryptoyhteisössä on paljon levottomuutta siitä, mitä voi tapahtua, jos ja kun ne tekevät sen. Kvanttitietokoneet tulevat olemaan niin tehokkaita, että ne pystyvät murtamaan kaikkien nykyisten lohkoketjujen yksityiset avaimet – jos näin tapahtuu, nämä hankkeet menettäisivät kaiken luottamuksen ja olisivat lähes varmasti tuomittuja epäonnistumaan.

QANplatformin avulla kehittäjät ja yritykset voivat rakentaa kvanttikestäviä älykkäitä sopimuksia, NFT:itä, hajautettuja sovelluksia, ja DeFi:tä millä tahansa ohjelmointikielellä.

QANplatformin toinen perustaja ja teknologiajohtaja Johann Polecsak on päättänyt rakentaa kaikista houkuttelevimman lohkoketjun. Hän keskittyy poistamaan paitsi kvanttitehosteisten hakkerien uhan myös kaikki mahdolliset syyt, jotka saattavat lannistaa lohkoketjun käytön.

Tätä varten QANplatform pyrkii nopeaan ja helppoon käyttöönottoon integraatioiden avulla mihin tahansa ohjelmointikieleen sekä laajalti käytettyihin ohjelmistokehitys- ja IT-toimintatyökaluihin. Se tarkoittaa, että QANplatform voidaan ottaa käyttöön millä tahansa pilvialustalla alle viidessä minuutissa. Se on myös ensimmäinen layer one -lohkoketju, jonka avulla käyttäjät voivat validoida transaktioita älypuhelimella.

Kun luvassa on niin paljon lupauksia, on helppo ymmärtää, miksi QAN TestNetin lanseeraus on niin suuri hetki. Ensimmäistä kertaa kuka tahansa voi validoida sen tehokkuuden ja aloittaa rakentamisen QANplatformille.

Lanseeraus seuraa QANplatform-yhteisön kiireistä vuotta 2021, jolloin se keräsi varoja VC- ja IDO-kierroksilla ennen kuin sen QANX-token listattiin suosittuihin hajautettuihin pörsseihin Uniswap ja Gate.io.

Tänään julkaistiin myös QANplatformin vuoden 2022 tiekartta, joka paljastaa, että sen QVM-teknologia lisätään seuraavaan suureen julkaisuun myöhemmin ensimmäisellä neljänneksellä.

Polecsak sanoi, että TestNetin julkinen lanseeraus on QANplatformin ensimmäinen ”todella ratkaiseva virstanpylväs”, ja lupasi, että vuodesta 2022 tulee ”hämmästyttävä vuosi”, josta on tulossa paljon muuta.

”Esittelemme sen avulla erilaisia uraauurtavia edistysaskeleita, jotka tekevät QANin teknologisesta perustasta kiistattoman”, Polecsak sanoi. ”QANplatform voi ratkaista lohkoketjuteknologian nykyiset ja tunnetut lähitulevaisuuden ongelmat, ja se on vakaa perusta korkean läpimenon DAppsille, Tokenille, DeFi -ratkaisuille, DAO:ille, NFT:ille ja Metaverse-projekteille.”


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/01/qanplatform-showcases-its-quantum-attack-resistant-blockchain