Porsche huutokauppaa muotoiluluonnoksen NFT:nä

Porsche huutokauppaa muotoiluluonnoksen NFT:nä

Porsche tarjoaa faneilleen ja asiakkailleen ainutlaatuisen tilaisuuden ostaa 2. elokuuta ja 6. elokuuta välisenä aikana Peter Vargan tekemä eksklusiivinen muotoiluluonnos. Fanit voivat ostaa luonnoksen huutokaupasta yhdysvaltalaisen SuperRare-alustan kautta.

Ainutlaatuinen luonnos

Ainutlaatuinen luonnos tulee saataville sekä fyysisenä että digitaalisena, ja kaikki huutokaupasta saadut tuotot lahjoitetaan voittoa tavoittelemattomalle Viva Con Agua -järjestölle.

Kyseessä on Porschen ensimmäinen NFT, ja urheiluautovalmistajaa tukevat sen tytäryhtiö Porsche Digital ja teknologinen start-up-yritys Fanzone, joka on NFT-alusta keräilykortteja varten.

Uusi suunta Porschelle

NFT-huutokauppa merkitsee uutta suuntaa saksalaiselle urheiluautovalmistajalle, ja se on ymmärrettävästi herättänyt suurta innostusta. Porsche Deutschlandin toimitusjohtaja Alexander Pollich totesi,

”NFT-aloitteella osoitamme jälleen kerran Porschelle tyypillistä uraauurtavaa henkeä, jolla astumme aina rohkeasti uusille alueille. NFT:n avulla puhuttelemme nykyisiä Porsche-asiakkaita, jotka ovat usein intohimoisia keräilijöitä, sekä uusia, nuorempia kohderyhmiä, jotka ovat hyvin kiinnostuneita digitaalisista trendeistä. Erityisen ilahduttavaa minulle on myös se, että aloite hankkeesta kehitettiin sisäisessä innovaatioprosessissamme ja toteutettiin muutamassa kuukaudessa.”

Porsche Deutschlandin toimitusjohtaja Alexander Pollich

Myös Porschen ulkosuunnittelujohtaja Peter Varga kommentoi,

”Suunnitteluluonnoksen piirtäminen, joka sitten kaupataan verkossa digitaalisena esineenä, oli minulle täysin uusi kokemus. ”Luonnoksessa yhdistyvät Taycan Cross Turismo ja 911. Se yhdistää ikonisen urheiluautomme muotoilukielen mallimalliston nuorimman jäsenen muotoilukieleen. Odotan innolla tämän ainutlaatuisen esineen herättämää vastakaikua huutokauppaan osallistujien keskuudessa.”

Porschen ulkosuunnittelujohtaja Peter Varga

Porsche tekee yhteistyötä Fanzonen kanssa

Porsche tekee yhteistyötä Fanzonen kanssa, jonka perusti Forward31, Porsche GmBh:n liiketoimintayksikkö. Startup-yritys perustettiin vuonna 2021, ja se ylläpitää tällä hetkellä verkkoalustaa, jonka avulla fanit voivat kerätä tai vaihtaa digitaalisia pelaajakortteja NFT:n muodossa. Fanit voivat myös hyötyä NFT:nsä arvonnoususta. Fanzone käyttää lohkoketjuteknologiaa varmistaakseen, että keräilyesineiden harvinaisuus säilyy aina.

Viva Con Agua

Viva con Agua on Hampurissa vuonna 2006 perustettu voittoa tavoittelematon järjestö, joka on sitoutunut tarjoamaan ihmisille sanitaation, hyvän hygienian ja puhtaan juomaveden. Järjestö tukee hankkeita ympäri maailmaa, erityisesti Ugandassa ja Etelä-Afrikassa.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/08/porsche-exclusive-nft