PNC Bank aloittaa yhteistyön Coinbasen kanssa tarjotakseen kryptovaluutta sijoituspalveluita asiakkailleen

PNC Bank aloittaa yhteistyön Coinbasen kanssa tarjotakseen kryptovaluutta sijoituspalveluita asiakkailleen

Coinbase on ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä Amerikan viidenneksi suurimman pankin PNC Bankin kanssa. Kumppanuus paljastettiin osakkeenomistajien kirjeessä, jonka yksityiskohtia ei julkisteta.

Coinbasen viimeisin ilmoitus seuraa tasaista joukkoa pankkeja, jotka ovat alkaneet tarjota kryptopalveluja asiakkailleen – mukaan lukien JP MorganChase, Morgan Stanley ja BNB Mellon. Nyt PNC:n kerrotaan ryhtyvän tarjoamaan kryptopalveluja asiakkailleen.

Coinbase kertoi osakaskirjeessä useista kumppanuuksista, mukaan lukien kumppanuus PNC Bankin kanssa:

”Viime kuukausina olemme solmineet kumppanuuksia alan johtavien toimijoiden kanssa, kuten Elon Musk, PNC Bank, SpaceX, Tesla, Third Point LLC ja WisdomTree Investments”.

Osakkeenomistajakirjeessä kerrottiin myös Coinbasen globaalista visiosta ja heidän sitoutumisestaan noudattaa lainsäädännöllisiä vaatimuksia kaikkialla maailmassa. Huolimatta useista oikeustaisteluista ja lainsäädännöllisistä rajoituksista Coinbase hahmotteli jatkuvaa sitoutumistaan kansainväliseen laajentumiseen:

”Kansainvälinen laajentuminen on myös tärkeä osa käyttäjäkasvustrategiaamme. Yhdenmukaisesti visiomme kanssa, jonka mukaan kryptotalous voi vapauttaa taloudellista vapautta kaikkialla maailmassa, keskitymme edelleen tekemään pitkän aikavälin investointeja, jotka ovat tarpeen Coinbasen laajentumisen edistämiseksi kansainvälisille markkinoille, mukaan lukien ahkera pyrkimys saada hyväksyntöjä ja lisenssejä sääntelyviranomaisilta eri puolilla maailmaa, jos se on tarpeen. Toisella vuosineljänneksellä saimme kaksi keskeistä lisenssiä, joiden uskomme nopeuttavan tuloamme Japaniin ja Saksaan.”

PNC ei ole kommentoinut kumppanuuttaan Coinbasen kanssa ja sen kryptotarjonnan luonnetta, mutta pankki on tiettävästi avannut kryptoon liittyviä avoimia työpaikkoja.

Kryptopalvelujen kysynnän kasvaessa valtavirtapankit vastaavat kysyntään kumppanuuksilla tunnettujen kryptovaluutta yritysten kautta. Ja kun valtavirtapankit alkavat tarjota palveluja vähittäisasiakkaille, myös hyväksyntä lisääntyy, kun kryptovaluutan saatavuus paranee entisestään.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/08/pnc-bank-is-partering-with-coinbase-to-provide-crypto-services-to-clients