Phantom Wallet sai kerättyä 109 miljoonaa dollaria

Phantom Wallet sai kerättyä 109 miljoonaa dollaria

Viimeisimmällä B-sarjan rahoituskierroksella Phantom-lompakko on kerännyt yhteensä 109 miljoonan dollarin rahoituskierroksen 1,2 miljardin dollarin arvostuksella.

Paradigm johtaa Phantomin B-sarjaa

Yhtenä Solana-ekosysteemin johtavista lompakkosovelluksista Phantomilla on ollut myös menestyksekäs A-sarjan rahoituskierros, jossa se keräsi yhteensä 9 miljoonaa dollaria sijoitusjätti Andreesen Horowitzilta. Kuusi kuukautta myöhemmin sovellus on ehdottomasti nostanut panosta yli 100 miljoonan dollarin rahoituskierroksella, jota Paradigm johtaa B-sarjan rahoituksessa. A-sarjan rahoituksen aikana startupilla oli 40 000 aktiivista käyttäjää. Nyt niitä on 2,1 miljoonaa, ja toimitusjohtaja Brandon Millman toteaa, että yritys on jatkuvasti ottanut käyttöön noin 100 000 käyttäjää viikossa.

Kun Solana tulkitaan Ethereumin ”tappajaksi” ja se vetää puoleensa sijoittajien ja kehittäjien huomiota, myös Phantom hyötyy siitä. Viimeisintä rahoituskierrosta johti Paradigm 1,2 miljardin dollarin arvostuksella.

Lompakkokoodi yhä hämärän peitossa

Phantom-lompakosta on tullut Solana DeFi:n kriittinen komponentti pitämällä lompakkokoodinsa olennaisesti piilossa. Toimitusjohtaja Millman on huomauttanut avoimen lähdekoodin käyttöönoton haasteista, jotka hän väittää olevan ehdottomasti lompakkosovelluksen kaavioissa.

”Kun se on avointa lähdekoodia, on olemassa tämä implisiittinen odotus, joka liittyy vastaamiseen ihmisille, jotka jättävät ongelmia GitHub-repoon, ihmisille, jotka lähettävät pull request -pyyntöjä, jotka haluavat saada ominaisuuksia lompakkoon. Emme halua aloittaa näitä asioita aivan vielä.”

Toimitusjohtaja Brandon Millman

Phantomin multi-chain-suunnitelmat

Alun perin sovellus luotiin ohittamaan ConsenSysin omistama suosittu lompakko MetaMask. Moniketjuistamisen sijaan Phantom-projekti päätyi kuitenkin Solana-verkkoon saadakseen kaiken huomion, jota verkko sai Ethereumin vastakohtana. Millman on todennut, että Phantom-sovellus harkitsee siirtymistä EVM-ekosysteemiin (Ethereum) tänä vuonna. Vaikka moniketjuyhteensopivuus tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia, Phantom-tiimi kamppailee varmasti useiden ekosysteemien haasteiden kanssa, varsinkin kun mukana on vain 20 työntekijää.

Viimeisin kerätty rahoitus auttaa kuitenkin varmasti tiimiä kasvattamaan toimintaansa ja tukemaan sen moniketjusuunnitelmia. Millmanin mukaan B-sarjan osallistujia houkuttelivat Phantomin multi-chain-ambitiot, ja he olivat allekirjoittaneet sopimuksen ennen vuoden 2022 kryptomarkkinoiden notkahdusta. Phantom on jo saanut rahoituksesta pääomaa, ja se aikoo pian ryhtyä palkkaamaan työntekijöitä.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/02/solana-wallet-app-phantom-hits-unicorn-status-with-series-b-funding