PayPal aloittaa kryptopalvelut Yhdistyneessä kuningaskunnassa

PayPal aloittaa kryptopalvelut Yhdistyneessä kuningaskunnassa

PayPal on käynnistänyt ensimmäisen kryptopalvelunsa Yhdysvaltojen ulkopuolella, ja se on avannut Yhdistyneessä kuningaskunnassa uuden palvelun, jonka avulla sen asiakkaat voivat ostaa ja myydä kryptovaluuttoja.

PayPalin kansainvälinen laajentuminen merkitsee merkittävää hetkeä kryptovaluuttojen maailmanlaajuiselle käyttöönotolle. Verkkomaksualustan julkaisemassa tiedotteessa PayPal paljasti, että uutta brittiläistä tarjontaa aletaan ottaa käyttöön tällä viikolla.

PayPalin lohkoketjujen, kryptojen ja digitaalisten valuuttojen varatoimitusjohtaja ja pääjohtaja Jose Fernandez da Ponte kommentoi lanseerausta:

”Pandemia on kiihdyttänyt digitaalista muutosta ja innovaatiota kaikilla elämämme osa-alueilla – mukaan lukien rahan digitalisoituminen ja digitaalisten rahoituspalvelujen laajempi käyttöönotto kuluttajien keskuudessa.” Maailmanlaajuinen ulottuvuutemme, digitaalisten maksujen asiantuntemuksemme ja tietämyksemme kuluttajista ja yrityksistä yhdistettynä tiukkoihin turvallisuus- ja vaatimustenmukaisuuden valvontatoimiin antaa meille ainutlaatuisen tilaisuuden ja vastuun auttaa ihmisiä Isossa-Britanniassa tutustumaan kryptovaluuttaan. Olemme sitoutuneet jatkamaan tiivistä yhteistyötä Yhdistyneen kuningaskunnan ja koko maailman sääntelyviranomaisten kanssa tarjotaksemme tukeamme – ja osallistuaksemme mielekkäästi sen roolin muokkaamiseen, joka digitaalisilla valuutoilla on tulevaisuudessa globaalissa rahoituksessa ja kaupankäynnissä.”

Uuden palvelun ansiosta PayPalin brittiläiset käyttäjät voivat käyttää yhteensä neljää eri kryptovaluuttaa – Bitcoinia, Ethereumia, Litecoinia ja Bitcoin Cashia – verkkosivuston tai sovelluksen kautta. Vaikka kryptovaluutan hallussapidosta ei peritä maksuja, käyttäjät joutuvat maksamaan toistaiseksi julkistamattomia transaktio- ja valuutanvaihtomaksuja.

PayPal on yksi alan johtavista toimijoista, joka on ottanut kryptovaluuttojen käytön osaksi liiketoimintamalliaan, joten sen kryptoaloitus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on täyttänyt kaikki nykyiset sääntelyvaatimukset, ja se voi puolestaan osoittautua hyödylliseksi muille yrityksille, jotka seuraavat esimerkkiä.

EXANTEn sisaryhtiön STASISin toimitusjohtaja Gregory Klumov kommentoi PayPalin lanseerausta:

”Koska maa kuuluu maailman 10 suurimman talouden joukkoon, tällainen virstanpylväs edistää selvästi digitaalisten varojen jatkuvaa käyttöönottoa Euroopassa ja sen ulkopuolella. Kesä päättyy kryptomarkkinoiden nopeaan mutta odotettuun nousuun. Samalla kun institutionaalinen infrastruktuuri kokee lukuisia raharuiskuja suurilta finanssisijoittajilta (esimerkiksi Solana ja Paxos keräsivät rahoitusta jatkokehitystä varten, ja Circle valmistautuu listautumiseen), vähittäiskaupan infrastruktuuri jatkaa uusien markkinoiden yhdistämistä – ja luo näin yksityishenkilöille yksinkertaisia kanavia varojen kohdentamiseen digitaalisten varojen markkinoille.”

Kun institutionaalisia kumppanuuksia solmitaan lohkoketjuyritysten ja PayPalin kaltaisten yritysten välillä, harva voi kiistää kryptoteollisuuden yleisiä myönteisiä näkymiä. Vaikka sääntely on osoittautunut yhdeksi esteeksi maailmanlaajuiselle käyttöönotolle, alan hyväksyntä ei ole laantunut, minkä seurauksena kryptoteollisuus on vahvistunut.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/08/paypal-to-launch-crypto-services-in-uk