Ovatko NFT-elokuvat seuraava iso juttu?

Ovatko NFT-elokuvat seuraava iso juttu?

NFT:t ovat tunkeutuneet pelialalle, ja nyt ne ovat tulossa elokuviin. Palkitun näyttelijän Anthony Hopkinsin tähdittämä tieteistrilleri jättää alkuperäisen teatterilevityksen väliin ja levitetään sen sijaan NFT:iden avulla.

Zero Contactin NFT:t sisältävät bonussisältöä.

Zero Contact -elokuva kuvattiin ja tuotettiin 17 maassa virtuaalisen median avulla Covid-19-pandemian aikana. Elokuvan ensimmäiset 11 digitaalista kopiota huutokaupataan maailman suurimmalla NFT-markkinapaikalla OpenSeassa 24. syyskuuta, ja ne ovat katsottavissa NFT-elokuva-alusta Vuelessa. NFT-elokuvien ainutlaatuisen luonteen ansiosta ostajilla on täydellinen omistusoikeus elokuvan digitaaliseen kopioon. Näin ollen he voivat paitsi katsella elokuvaa myös käydä kauppaa elokuvakopiolla alustalla. Lisäksi omistajat saavat käyttöönsä runsaasti lisäsisältöä, jota ei ole saatavilla teatterilevityksessä tai suoratoistopalveluissa.

NFT edeltää teatteri- ja striimausjulkaisua.

Ensimmäisen huutokaupan jälkeen, jossa on vain 11 kappaletta, elokuvasta huutokaupataan lokakuussa vielä 2500 NFT:tä. Vuelen perustaja Cameron Chell totesi elokuvan NFT-pohjaisesta jakelusta puhuessaan,

”Odotamme saavuttavamme syvää fanien sitoutumista tämän genren elokuvien tai elokuvan näyttelijöiden ja kuvausryhmän faneilta. Odotamme myös laajentavamme NFT-ostajien piiriä elokuvakeräilijöihin. Koko NFT-kauppa- ja keräilymarkkinoiden tuominen elokuvamarkkinoille toivottavasti laajentaa molempia markkinoita.”

NFT-elokuvat voivat muuttaa viihdeteollisuutta

Samankaltaisissa uutisissa kanadalainen elokuvaohjaaja David Cronenberg ja hänen tyttärensä Caitlin Cronenberg ovat yhteistyössä julkaisseet 1 minuutin mittaisen NFT-elokuvan ”The Death of David Cronenberg” digitaalisen taiteen markkinapaikalla SuperRaressa. Keräilijät voivat tehdä tarjouksia NFT:stä, jonka lähtöhinta on 15 ETH (eli ~48 000 dollaria) tiistaihin asti. Lyhytelokuvan kirjoitti Cronenberg ja siinä esiintyi vain hän, kun taas hänen tyttärensä kuvasi ja tuotti sen.

Monet viihdeasiantuntijat uskovat, että elokuva NFT:iden julkaiseminen antaa faneille mahdollisuuden päästä käsiksi yksinoikeudella tuotettuun sisältöön, aivan kuten rajoitettujen DVD-levyjen julkaiseminen. Se voisi jopa elvyttää fanien taloutta ja ravistella viihdeteollisuutta erikoispainosten ja digitaalisten keräilyesineiden avulla.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/09/nft-films-anthony-hopkins