Ostaisitko sinä virtuaalisen kiven? Ether Rocks NFT myyty 100 000 dollarilla

Ostaisitko sinä virtuaalisen kiven? Ether Rocks NFT myyty 100 000 dollarilla

NFT villitys alkoi crypto punksista, 10 000 ainutlaatuisesta digitaalisesta hahmosta koostuvasta hahmopohjaisesta NFT-kokoelmasta, joka on valloittanut NFT-maailman myrskyn mukana. Ether Rocks on toinen NFT-kokoelma, joka on varhainen Ethereum-NFT-projekti, jonka suosio on nousemassa uudelleen. Niitä on vain 100 kappaletta, ja pelkkiä jpg-kuvia myydään NFT-markkinapaikoilla kuusinumeroisella summalla.

Kaikki eivät maksaisi kivestä 100 000 dollaria. Juuri tuon verran ovat kuitenkin useat henkilöt maksaneet tavallisen harmaan kiven jpg-kuvasta. Viime viikonloppuna kaksi sadasta myytiin yli 100 000 dollarilla – Ether Rock #33 myi 45 ETH:lla (103 958,25 dollaria).

Vaikka kryptokivien arvosta voidaan kiistellä, on muistettava, että Ether Rocks on vasta toiseksi kuuluisa Crypto Punks ensimmäisenä vuonna 2017 lanseerattujen NFT-sarjojen jälkeen, joten ne ovat – teoriassa – lähes yhtä arvokkaita. Näin ainakin monet omistajat uskovat. Ether Rocks lyötiin myös bonding-käyrällä – mikä tekee niistä ensimmäiset NFT:t lajissaan ja lisää niiden arvoa.Mitä tulee ainutlaatuisiin keräilyhahmoihin, Crypto Punksit ovat osoittaneet olevansa keräilijöiden keskuudessa ylivoimaisesti suosituimpia. Crypto Punkin hinta on alemmalla tasolla satoja tuhansia, ja kallein myytiin huikealla 7,5 miljoonalla dollarilla maaliskuussa 2021.

cdn.vox-cdn.com/thumbor/NdyRZRTw9ml6vb_JgxQlhbj...
Crypto PunksEther Rocksilla ei ole aivan samanlaista kulttimainetta kuin Crypto Punkeilla, ja silti kun NFT-markkinat ovat nousseet viime kuukausien aikana ja Crypto Punkeja myydään miljoonilla Sotheby’sin huutokaupoissa – on ymmärrettävää, että myös kaikkien aikojen toinen NFT-sarja nousee arvossaan ja kysynnässään.

Ether Rocksin virallisilla verkkosivuilla on kieli poskessa lausunto, joka kuvaa tarkimmin sitä arvoa, joka saattaa johtaa jonkun olemaan Ether Rockin haltija:

”Näillä virtuaalisilla kivillä ei ole muuta tarkoitusta kuin että niitä voi [ostaa] ja myydä ja että ne antavat sinulle vahvan ylpeyden tunteen siitä, että omistat yhden sadasta ainoasta kivestä.”

Kun liikkeellä on vain 100 kiveä, ei ole mikään yllätys, että NFT-keräilyesineiden kysynnän kasvu on johtanut suosittujen NFT-kivien kohtuuttomiin hintoihin, vaikka ne olisivat vain digitaalisia kiviä.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/08/ether-rocks-sell-for-100-thousand-only-100-of-them