OpenSea julkistaa Seaport päivityksen alentaakseen markkinapaikan kuluja

OpenSea julkistaa Seaport päivityksen alentaakseen markkinapaikan kuluja

OpenSea NFT-markkinapaikka on ilmoittanut siirtyvänsä Seaport-lohkoketjuun, uuteen web3-markkinapaikan protokollaan, joka on suunniteltu turvalliseen ja tehokkaaseen NFT-kaupankäyntiin.

OpenSea siirtyy Wyvernistä Seaporttiin

Uutisesta ilmoitettiin aiemmin 14. kesäkuuta keskiviikkona julkaistussa blogissa, josta kävi ilmi, että siirtyminen tapahtuu samana päivänä. Seaport-alusta on avoimen lähdekoodin ja hajautettu, ja sen avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä NFT:tä tehokkaasti. Tärkein myyntivaltti migraation takana oli kuitenkin mahdollisuus vähentää transaktiomaksuja. Kaasukustannusten vähentämisen lisäksi OpenSean uusien käyttäjien ei tarvitse maksaa tilin aloitusmaksua. Alusta avaa myös mahdollisuuden käyttäjäystävällisempiin ominaisuuksiin. Esimerkiksi helppolukuiset allekirjoitukset lompakoiden käyttöä varten.

Alhaisemmat kaasumaksut

OpenSea uskoo, että käyttäjät voivat säästää arviolta 35 prosenttia kaasumaksuissa Seaportin transaktioista. Viime vuoden transaktiomäärien perusteella lasketut 35 prosentin säästöt voisivat johtaa noin 460 miljoonan dollarin kokonaissäästöihin. Myös perustamismaksun poistaminen säästäisi uusille käyttäjille yhteensä 120 miljoonaa dollaria vuodessa.

Protokollan kehittäjät saavuttivat tämän kaasutehokkuuden tason sen jälkeen, kun he olivat rakentaneet ja testanneet uutta alustaa. Tähän asti markkinapaikka toimi Wyvern-protokollalla, joka käytti ERC 721 NFT:n ostamiseen noin 203K ETH:ta. Siirryttäessä Seaporttiin kaasumaksut olisivat noin 137K ETH samasta NFT:stä.

Seaport ominaisuudet

Siirtymisen ansiosta Collection Offers -ominaisuus on toinen lisäetu OpenSean käyttäjille. Sen lisäksi, että käyttäjät voivat tehdä tarjouksia koko kokoelmasta, he voivat tehdä myös ominaisuustarjouksia. Tämä tarkoittaa, että he voivat valita tietyn ominaisuuden tai piirteen ja tehdä tarjouksia kaikista NFT:istä, joissa on kyseinen ominaisuus. Lisäksi käyttäjät voivat tarkastella harvinaisuusprosenttia, pohjahintaa ja korkeimpia tarjouksia ominaisuuden mukaan suodatettuna. Tämä auttaa heitä tekemään älykkäämpiä ja tietoisempia ostoksia.

Ilmoituksessa todettiin myös, että NFT:iden luojat voivat valita kokoelmatarjoukset ominaisuuksien avulla myöhemmin. Markkinapaikan muihin valmisteilla oleviin ominaisuuksiin kuuluvat irtotavaralistaukset, joiden avulla käyttäjät voivat ostaa niin monta NFT:tä kuin haluavat yhdellä kaupalla. Luojat voivat myös määritellä maksunsa ketjussa kohdekohtaisesti useilla maksuosoitteilla.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2022/06/opensea-docks-at-seaport-to-lower-gas-fees