NFL käynnistää NFT-muistolippuohjelman Polygonilla

NFL käynnistää NFT-muistolippuohjelman Polygonilla

NFL on käynnistänyt yhteistyössä Ticketmasterin kanssa pilottiohjelman, jossa virtuaalisia muistolippuja jaetaan faneille, jotka osallistuvat tiettyihin peleihin.

NFL käynnistää virtuaalilippuohjelman

Urheiluorganisaatio tutkii virtuaalisten muistolippujen jakamista, jotka toimisivat digitaalisina muistoina tiettyihin peleihin loppukauden 2021 ajan. Virtuaaliliput lähetetään osallistujien tukikelpoisiin Ticketmasterin lompakoihin maksutta, ja ne luodaan Ethereum-pohjaisessa skaalausratkaisussa, Polygon-verkossa. Fanit, jotka ovat ostaneet liput tiettyihin peleihin jonkin lisensoidun NFL Ticketing Network -myyjän, kuten Ticketmasterin, StubHubin, SeatGeekin tai joukkueen vastaavan lipputoimiston kautta, saavat virtuaalisen muistolipun.

Virtuaaliliput alkavat kiitospäivän ottelussa

Ensimmäinen erä näitä muistokuponkeja on jo luotu Polygonin kautta ja julkaistu Ticketmasterin kautta torstaina. Se sisältää 125 erilaista keräilylippua jokaiselle liigan 32 joukkueelle. NFT-liput tulevat saataville kiitospäivän peliin Chicago Bearsin ja Detroit Lionsin välillä.

Projekti toimii liigan pilottiohjelmana, jolla testataan, kuinka avoimesti fanit suhtautuvat digitaalisiin keräilyesineisiin. Liiga harkitsee myös suosittuihin pelaajiin perustuvia NFT-lippuja, alkaen Odell Beckham Jr:stä.

Lehdistötiedotteessa NFL:n liiketoiminnan kehittämisestä vastaava vanhempi varapuheenjohtaja Bobby Gallo kommentoi,

”NFT:iden kehittyvän maailman hyödyntäminen on meille uusi ja jännittävä tapa luoda lisäarvoa ja sitouttaa edelleen faneja, jotka osallistuvat tiettyihin peleihin, tarjoamalla virtuaalisen muistolipun.”

Bobby Gallo

NFL:n ensimmäinen NFT-yritys

Virtuaaliset muistoliput ovat NFL:n toinen yritys NFT-alalla. Syyskuun lopussa liiga ilmoitti debytoivansa NFT-markkinapaikalla yhteistyössä Dapper’s Flow -lohkoketjun kanssa tarjotakseen digitaalisia videokeräilykappaleita pelien kohokohdista. NFL:n tiedottaja Matt Basta on kuitenkin selventänyt, että uusi fanien sitouttamista koskeva aloite Ticketmasterin kanssa on erillinen liigan ja Dapper Labsin välisestä kumppanuussopimuksesta.

Krypto ja NFL

NFT:t ja kryptovaluutat ovat tehneet melkoista pöhinää eri urheiluliigoissa ja julkkiksissa Yhdysvalloissa. Juuri äskettäin NFL:n MVP ja Green Bay Packersin pelinrakentaja Aaron Rodgers ilmoitti, että hän muuntaa osan palkastaan Bitcoiniksi yhteistyössä CashAppin kanssa. Lisäksi FTX Trading ilmoitti heinäkuussa yhteistyöstä julkkisten voimaparin Tom Bradyn ja Gisele Bündchenin kanssa.

Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/11/nfl-launches-nft-ticket-stubs-on-polygon