Nasdaq aloittaa yhteistyön DeFiChainin kanssa

Nasdaq aloittaa yhteistyön DeFiChainin kanssa

Nasdaq, johtava yhdysvaltalainen pörssi, on liittynyt Finnhubiin, joka tarjoaa API-rajapintoja osakkeille, valuuttamarkkinoille ja kryptomarkkinoille, ja Tiingoon, joka on rahoitustietoalusta, tarjoten hintatietoja ja API-rajapintoja DeFiChainille, joka on Bitcoin-verkkoon perustuva hajautettu rahoitusalusta.

Tokenisoinnin nousu perinteisen rahoituksen alalla on johtanut tokenisoitujen osakkeiden debyyttiin, jotka ovat vakuudellisten kryptovaluuttojen yksiköitä, jotka on sidottu pörssissä noteerattujen yritysten, kuten Teslan, Applen ja Googlen, taustalla olevaan hintaan.

Tokenisoituja osakkeita on ollut kryptoalalla jo jonkin aikaa, huolimatta sääntelyn vastareaktiosta. Hiljattain Yhdysvaltain arvopaperimarkkinavalvontaviranomainen SEC (Securities and Exchange Commission) on paljastanut, että se jatkaa tutkimusta Uniswapista, hajautetusta kryptovaluuttapörssistä. Alusta siirtyi sitten pikaisesti poistamaan useita tokeneita, mukaan lukien tokenisoituja osakkeita, sen jälkeen, kun sääntelyviranomainen oli antanut ennakkovaroituksen heinäkuun lopulla.

Aiemmin huhtikuussa Binance käynnisti oman tokenisoitujen osakkeiden tarjouksensa, joka tarjoaa kryptosijoittajille pääsyn perinteisiin osakkeisiin. Tämä tarjonta kuitenkin peruutettiin äskettäin, koska Binance kohtasi useita sääntelyrajoituksia eri maissa.

Kun Nasdaqin kaltainen rahoitusalan vakiintunut nimi uskaltautuu yhteistyöhön DeFiChainin kanssa, tokenisoidut osakkeet saavat todennäköisesti lisäpotkua käyttöönotossa.

DeFiChainin tokenisoitujen osakkeiden tarjonta tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa murto-osakkeita, jolloin ei tarvitse ostaa kokonaisia osakkeita. Perinteisissä osakkeissa osakkeenomistajan osakkeita edustaa fyysinen sertifikaatti. Lohkoketjuteknologian myötä näitä osakkeita voidaan nyt edustaa älykkäällä sopimuksella, joka tallennetaan ja toteutetaan lohkoketjun kautta, tässä tapauksessa se on itse Bitcoin-verkko.

”Tämä avaa oven monille ihmisille, jotka ovat turhautuneita perinteisiin markkinoihin. Yhteisönä olemme siitä innoissamme”, jakoi DeFiChainin toinen perustaja Julian Hosp.

DeFiChain toimii Bitcoinin natiivina hajautettuna rahoituskerroksena, joka tarjoaa hajautettua osakekauppaa ja muita hajautettuja rahoituspalveluja natiivin tokeninsa, $DFI:n, USD Coinin ($USDC) ja Bitcoinin ($BTC) avulla.

Julian Hospin vetämä aikaisempi projekti TenX ei sen sijaan onnistunut, vaan hyvistä lupauksista huolimassa projekti kuoli vähin äänin. Miten hän onnistuu uuden projektinsa kanssa se jää nähtäväksi.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/09/Nasdaq-Collaborates-With-DeFiChain-For-Tokenized-Stock-Trading-Data